Feriebolig i Viserba i Emilia-Romagna

Terminus Suite

 
Terminus Suite er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terminus Suite er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Viserba her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terminus Suite ligger helt ute ved Viserbas gode sandstrand. Dere behøver ikke engang å krysse veien for å komme ned til vannet, og dere behøver ikke å få langt til nærmeste innkjøpsmuligheter, restauranter og isbarer.

Barnevennlig feriekompleks

Dette feriekomplekset drives av eierfamilien som har fokusert på å imøtekomme besøkende barnefamiliers behov. Når solen står på sitt høyeste midt på dagen, kan de minste samles innendørs i en sval lekestue, eller de kan bygge sandslott i vannkanten mens foreldrene slapper av under parasollen i de to solsengene som hører med hver leilighet (inkludert i prisen). På stedet finner du dessuten sykler til gratis utleie (her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet), så dere kan lett la bilen stå hele uken, også takket være de gode offentlige transportmulighetene i lokalområdet. Hvis dere ankommer med bil kan dere parkere (mot betaling) ca. 200 meter fra stedet.

Les mer om Terminus Suite

Leiligheter med balkong

Leilighetene er enkelt møblerte og er alle utstyrte med tekjøkken med to kokeplater, selvstendig airconditionanlegg, balkong, tv og Wi-Fi-

Leilighetene på Terminus Suite

Ettromsleilighet med 2 soveplasser (type A2 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltseng eller -sovesofa, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type B4 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (type C6 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger eller køyeseng, utgang til balkong og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map