Ferieovernattinger i Viserba

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bydelen Viserba ligger langs kysten nord for Rimini, og er den eldste og mest folkerike av alle småbyene i dette området. Før i tiden var dette området kjent for å være meget frodig, og man mener det er derfra Viserba har fått sitt navn - "erba" betyr nemlig gress.

En ekte badeby

I dag er byen en ekte badeby med mange hoteller, leiligheter, strandbarer, restauranter og turistbutikker. Byen er blant annet kjent for fornøyelsesparken "Italie in Miniatura", der dere kan dra på rundreise gjennom hele støvellandet i miniatyrform. I tillegg kan dere være så heldige å få oppleve den årlige konkurransen i sandskulpturer som foregår på stranden i Viserba.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dra på markedet

Hvis dere er interesserte i mat og markeder bør dere besøke den store torghallen i Riminis historiske sentrum, der bl.a. fersk fisk selges til lokale og de få turistene som finner veien hit. Dette området av Rimini lokker også med flere historiske monumenter fra forskjellige perioder, men med hovedvekt på Romertiden. Det er også her dere bør ta turen hvis shoppinglysten kaller, da det finnes et stort utvalg av lekre butikker her, med alt fra dyre merkevarer til mer "prisbevisste" produkter.

Med tog, buss eller bil

Ta en pause fra feriens spennende opplevelser på det vakre torget Piazza Tre Martiri og nyt en velfortjent lunsj eller et kjølig glass vin. Det er ca. 5 km hit fra Viserba. Dere kan velge å kjøre bilen hit, men dere kan også hoppe på toget som kun tar 6 minutter, og gå den siste kilometeren fra Riminis stasjon. Det går også busser langs strandpromenaden hele tiden i høysesongen.

Bestill ferieovernattinger i Viserba

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Viserba og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Viserba

Sjul teksten
 
 
search map