Feriebolig i Torre Pedrera i Emilia-Romagna

Residence Sottovento

 
Residence Sottovento er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Sottovento er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Torre Pedrera her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Sottovento ligger i den nordlige delen av Rimini i Torre Pedrera-bydelen. Leilighetene ligger i en sidegate ved strandpromenaden, og har veldig kort avstand til den fine stranden.

La bilen stå

I denne bydelen er det både innkjøpsmuligheter og spisesteder, så det er ikke behov for bil dersom ferien hovedakelig skal tilbringes på stranden. I bygningen finner dere både garasje, frokostsal og myntvaskeri - for ikke å glemme det lille og forfriskende svømmebassenget.

Les mer om Residence Sottovento

Slapp av på egen balkong

Velg mellom både ett- og toromsleiligheter som alle har brede balkonger, selvstendig airconditionanlegg, safe, satelitt-tv med dvd-spiller, Wi-Fi, tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn) og hårføner på badet.

Leilighetene på Residence Sottovento

Ettromsleilighet med 2+1 soveplasser (type A2 med balkong)

Disse leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn), dobbeltsovesofa og utgang til bed balkong, samt eget bad med toalett, dusj og hårføner. Det er mulighet for én ekstra oppredning (mot ekstra betaling), men vær oppmerksomme på at det i så tilfelle kan bli trangt om plassen.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type B4 med balkong)

Disse leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn) og dobbeltsovesofa, et sovero med dobbeltseng, utgang til bred balkong, og eget bad med toalett og dusj. I noen av leilighetene er det mulighet for én ekstra oppredning (mot ekstra betaling), men vær oppmerksomme på at det i så kan tilfelle bli trangt om plassen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Sottovento

Les personlige anmeldelser av Residence Sottovento som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Sottovento. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Sottovento

Familietur til Rimini

Pen og romslig leilighet med god altan

Les mer

Livlig sted

Les mer

Bedømmelse av Residence Sottovento

Les mer

Bedømmelse av Residence Sottovento

Les mer
 
search map