Feriehus og hoteller i Torre Pedrera

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her er det en vanndybde som er ideel for småbarnsbading, ettersom du må ganske langt ut før vannet blir dypt, understrømmer må du også langt ut for å oppleve. I høysesongen er det selvsagt livreddningstjenester på dagtid.

Kart over Torre Pedrera

Hvis du klikker på kartet, kan du se plasseringen av fritidsboliger i området og avstandene til flyplassene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Full av liv i de varmeste månedene

Badebyen Torre Pedrera er full av liv i månedene juli og august med en blanding av familier med barn og unge, mens i juni og tidlig september er det vanligvis forbeholdt et litt roligere klientell. Om vinteren er det ca. 10.000 innbyggere. Sommersesongen byr på mange muligheter for underholdning, restaurantbesøk, barer og butikker av alle slag, inkludert dagligvarer.

La bilen stå

Dersom dere vil besøke Rimini tar det knappe 40 minutter med bybussene som kjører langs strandpromenaden nesten hele døgnet. Dersom dere har med egen bil/leiebil anbefaler vi å parkere den og benytte offentlig transport i høysesongen - med mindre dere ønsker å dra på utflukt til en av de mange middelalderbyene (flere har flotte og velbevarte festninger) innover i landet (ca. 15-30 km).

Hvorfor velge Torre Pedrera?

Torre Pedrera er kjent for sin tradisjonelle gjestfrihet og imøtekommenhet fra folk i området, kjent som romagnoli, av regionens navn Romagna, som dekker hele området Emilia-Romagna som strekker seg til sjøen hele veien fra Cesena og den keramiske byen Faenza innlandet.

Fornyelse

Her har det blitt forstått å fornye de engang så slitte strukturene og gjenstandene av Mussolini´s berømte badekolonier for etterkrigsbarn, som fortsatt er synlig hele veien nedover kysten, omgjort til skoler, private sykehus og institutter, samt er det ombygget en bydel med mer eller mindre nybygde og restaurerte bygninger, til hoteller, boliger og private hjem.

Opplevelser

Vi anbefaler et besøk til Italia in Miniatura som består av 273 miniatyrmodeller av berømte italienske og europeiske bygninger (skala 1:25), en replika av Canal Grande i Venezia og mye mer. Riminis historiske sentrum er også verdt en visitt med Fellini-museet, Acro d"Augusto og Ponte dei Mille-broen fra Romertiden.

Les mer om Torre Pedrera

Hoteller, ferieleiligheter og villaer i Torre Pedrera

I en populært badeby som Torre Pedrera finner du et stort utvalg av ferieboliger. Det vanskeligste er å finne akkurat den innkvarteringen som passer best til dine ønsker og behov. Hos In-Italia Reiser er dette enkelt. Bruk søkemotoren øverst på denne siden, hvor vi har samlet inn alle våre håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og villaer i badebyen.

Ser du etter en bestemt type bolig, kan du bruke søkemotorens filter med fordel. Her kan du også angi andre ønsker i forhold til beliggenhet, prisnivå og fasiliteter.

Flyplass

Nærmeste flyplass ligger ved Rimini. Denne brukes av en rekke charter og ruteflyselskaper, men har for øyeblikket ikke direkte forbindelser til Norge. Bologna flyplass, er en av de andre flyplassene innen rekkevidde av Torre Pedrera.

Du kan ved å søke etter "Fly & opphold" øverst på denne siden, finne den flybilletten som passer best for ferien din. Hvis du velger å bestille fly og feriehus (samt bil) som totalpakke hos In-Italia, er reisen din dekket av reisegarantifondet og pakkeforsikringsloven. Det gir deg ekstra trygghet.

Utflukter med guide

Hvis du vil utforske regionens severdigheter i selskap med en lokal guide, tilbyr våre partnere et vell av spennende utflukter i Emilia-Romagna, som du kan bestille hjemmefra. Utvalget inkluderer alt fra fotturer til luksuriøse bussturer, hvor fellesnevneren er dyktige, sertifiserte guider som på en levende måte fortelle om områdets historie og severdigheter.

Sjul teksten
 
 
search map