Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Badebyen Torre Pedrera er full av liv i juli og august med en blanding av barnefamilier og unge vennegjenger, mens juni og starten av september som regel er forbeholdt et litt stillere klientell. Om vinteren er det ca. 10 000 fastboende i byen. Sommersesongen byr på et hav av muligheter for underholdning, restaurantbesøk, barer pg butikker av alle slag, inkludert dagligvarehandel.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La bilen stå

Dersom dere vil besøke Rimini tar det knappe 40 minutter med bybussene som kjører langs strandpromenaden nesten hele døgnet. Dersom dere har med egen bil/leiebil anbefaler vi å parkere den og benytte offentlig transport i høysesongen - med mindre dere ønsker å dra på utflukt til en av de mange middelalderbyene (flere har flotte og velbevarte festninger) innover i landet (ca. 15-30 km).

Bli kjent med byen

Torre Pedrera er kjent for sin tradisjonelle gjestfrihet og imøtekommenhet, og for å ha fornyet de slitte restene av Mussolinis badekolonier om til skoler, private sykehus og institutter. Dere finner også her en ny bydel bestående av nyoppførte og restaurerte hoteller og privatboliger.

Dra på spennende utflukter

Vi anbefaler et besøk til Italia in Miniatura som består av 273 miniatyrmodeller av berømte italienske og europeiske bygninger (skala 1:25), en replika av Canal Grande i Venezia og mye mer. Riminis historiske sentrum er også verdt en visitt med Fellini-museet, Acro d'Augusto og Ponte dei Mille-broen fra Romertiden.

Bestill ferieovernattinger i Torre Pedrera

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Torre Pedrera og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Torre Pedrera

Sjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

search map