Agriturismo i Santarcangelo di Romagna i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du vil finne en skjult skatt og en fantastisk vert på Locanda Antiche Macine, som ligger rett ved vannet og ved det internasjonale reisemålet og allikevel langt unna de upersonlige reiseopplevelsene. De livlige havpromenadene ligger kun 16 km fra disse rolige bakkene, hvor roen og den lokale stemningen virker danner rammen for hverdagen.

Ro ved bassenget, god mat i restauranten

Stå opp og ta en frisk dukkert i bassenget. Det er mulighet for turer i overkommelig kjøreavstand til flere dagers ferie både i retning mot republiken San Marino og hele veien rundt, eller i bakkene og dalene mot Toscana. Du kan komme deg til vakre Ravenna eller til saltminene og den gamle havnen i Cervia på mindre enn èn time. Dagen kan ikke slutte bedre enn med et godt måltid i restauranten, hvor gjestfriheten og tradisjonen er i høyest fokus,

Avslapning og aktiviteter på gården

Du trenger ikke å gå på tur hver dag for å sette pris på Locanda Antiche Macine. Du kan bade og sole deg bed bassenget, gå turer eller sykle i bakkene og i skogene ved gården, og det er mulig å være med på rideskole i nærheten. Barna og de voksne kan få i gang musklene på idrettsbanen hvos du både kan spille tennis og fotball.

Stemningsfulle og komfortable rom

Rommene er flott innredet i klassisk, men ikke i overdrevet stil. Materialene er kjent fra midt-Italias gamle hus og stammer fra 1660. Trebjelker, støpejern og behagelige farger. Alle rommene er utstyrt med minibar og wifi, aircondition og tv.
- Classic rommene har plass til to personer i dobbelsengen
- Fra Country House rommene har du fin utsikt mot dalen, som går til kysten. Her er det mulighet for en ekstra oppredning.
- Suite rommene ligger i den eldste delen av huset. De har soverom med dobbelseng og stue med to soveplasser på sovesofaen.
- Family Suite har hems. Det er dobbelseng i nederste etasje og tre soveplasser på hemsen.
- I annekset er det to Deluxe rom. Annekset ligger ved hovedbygningen og like ved bassenget.

Verdt å vite

Restauranten tiltrekker seg mange lokale som kommer hit for å feire bryllup og andre fester, noe som kan forandre stemningen. Det er spesielt på lørdager og søndager.

Leilighetene på Locanda Antiche Macine

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Locanda Antiche Macine

Les personlige anmeldelser av Locanda Antiche Macine som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Locanda Antiche Macine. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Locanda Antiche Macine

Bedømmelse av Locanda Antiche Macine

Les mer

Bedømmelse av Locanda Antiche Macine

Les mer

Fantastisk sted

Hvis du ønsker å oppleve det ekte Italia, spise deilig mat, bo i vakre omgivelser med mye avslapping og rolige omgivelser, så anbefaler jeg dette stedet. Bassengområdet er perfekt - med god bassengbar - samt restauranten. Dette er det perfekte sted for både familier og par. I tillegg til bassenget er det en lekeplass og tennisbane. Restauranten er virkelig deilig. Det er også mange interessante utflukt herfra. Det er virkelig et fantastisk sted!!!

Les mer

Familietur inkl. tennisspill

Vi var veldig tilfredse. God informasjon og hjelp fra In-Italia. Ble dessverre oppholdt 2,5 timer på Bologna flyplass i forbindelse med bilutleie. Vi hadde bestilt og betalt 2 biler hos Gold Car. Dessverre hadde kun 1 av oss det nødvendige kredittkortet. Dumt av oss, men vi kjente ikke til den regelen! Vi måtte leie ny bil hos Avis og tapte dermed ca. 2000 DKK. Veldig dum start på ferien. I ettertid har jeg sett advarsler på In-Italia og flere andre steder. In-Italia: Nevn dette for kundene deres som tenker å leie bil!
Vi ringte til Antiche for å informere om forsinkelsen, det var ikke noe problem. Stedet er praktfullt. Personalet er i toppklasse. Maten også. Rom og service; i toppklasse. Nettet på tennisbanen var ikke i orden. Det måtte vi bakse med selv. Beliggenheten er perfekt for natur- og kulturopplevelser og vi var mer enn heldig med været. Vi var alle - 3 barnebarn og voksne - glade for dagene på Antiche.
Mvh,
Edle Nørgaard

Les mer

Bedømmelse av Locanda Antiche Macine

Ferie, avslapning og god mat.

Les mer

Bedømmelse av Locanda Antiche Macine

Vi kan virkelig anbefale Locanda Antiche Macine. Vakker beliggenhet med rolige og deilige omgivelser. Fantastisk restaurant som serverer veldig god mat til rimelige priser. Personalet er hyggelig og hjelpsomt, det føles nesten som om man bor hjemme hos noen bekjente. Som vanlig på landsbygden i Italia er det ingen selvfølge at alle i personalet snakker engelsk. Hele stedet er rent og pent, og hvis det er noe man ikke er fornøyde med fikses det med en gang. Vi hadde et familierom med hems, noe som fungerte fint. Dårlig med garderobe- og oppbevaringsplass på rommet. Vi savnet et sted å sitte komfortabelt i rommet. Bassengområdet var helt ok. Det er også muligheter for å spise enklere lunsjer på ukedager da restauranten ikke serverer lunsj. Stedet er veldig populært for bryllupsfester i helgene noe som fører til en del liv og røre, men vi ble ikke nevneverdig forstyrret av det.

Les mer
 
search map