Agriturismo i Santarcangelo di Romagna i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du vil finne en skjult skatt og en fantastisk vert på Locanda Antiche Macine, som ligger rett ved vannet og ved det internasjonale reisemålet og allikevel langt unna de upersonlige reiseopplevelsene. De livlige havpromenadene ligger kun 16 km fra disse rolige bakkene, hvor roen og den lokale stemningen virker danner rammen for hverdagen.

Ro ved bassenget, god mat i restauranten

Stå opp og ta en frisk dukkert i bassenget. Det er mulighet for turer i overkommelig kjøreavstand til flere dagers ferie både i retning mot republiken San Marino og hele veien rundt, eller i bakkene og dalene mot Toscana. Du kan komme deg til vakre Ravenna eller til saltminene og den gamle havnen i Cervia på mindre enn èn time. Dagen kan ikke slutte bedre enn med et godt måltid i restauranten, hvor gjestfriheten og tradisjonen er i høyest fokus,

Avslapning og aktiviteter på gården

Du trenger ikke å gå på tur hver dag for å sette pris på Locanda Antiche Macine. Du kan bade og sole deg bed bassenget, gå turer eller sykle i bakkene og i skogene ved gården, og det er mulig å være med på rideskole i nærheten. Barna og de voksne kan få i gang musklene på idrettsbanen hvos du både kan spille tennis og fotball.

Stemningsfulle og komfortable rom

Rommene er flott innredet i klassisk, men ikke i overdrevet stil. Materialene er kjent fra midt-Italias gamle hus og stammer fra 1660. Trebjelker, støpejern og behagelige farger. Alle rommene er utstyrt med minibar og wifi, aircondition og tv.
- Classic rommene har plass til to personer i dobbelsengen
- Fra Country House rommene har du fin utsikt mot dalen, som går til kysten. Her er det mulighet for en ekstra oppredning.
- Suite rommene ligger i den eldste delen av huset. De har soverom med dobbelseng og stue med to soveplasser på sovesofaen.
- Family Suite har hems. Det er dobbelseng i nederste etasje og tre soveplasser på hemsen.
- I annekset er det to Deluxe rom. Annekset ligger ved hovedbygningen og like ved bassenget.

Verdt å vite

Restauranten tiltrekker seg mange lokale som kommer hit for å feire bryllup og andre fester, noe som kan forandre stemningen. Det er spesielt på lørdager og søndager.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

Borgo Condé - Wine Resort

Forlì, Emilia-Romagna

Agriturismo Lodole

Monzuno, Emilia-Romagna

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map