Hotell i San Pancrazio di Russi i Emilia-Romagna

Hotel Villa Roncuzzi

Frokostsalen Deluxe Gufo Grigio Deluxe Aquila Reale Junior Suite Junior Suite Gufo degli Urali Suite Falco Pescatore
 
Hotel Villa Roncuzzi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Roncuzzi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til San Pancrazio di Russi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Villa Roncuzzi lokker med en eleganse uten sidestykke. Innvendig finner dere både resepsjon, salongområde ved baren Agavi og en velfylt vinkjeller.

Utforsk lokalområdet

Hotellet er virkelig noe for seg og setter et elegant preg på det ellers ganske kjedelig landskap. Men heldigvis er det gode utfluktsmuligheter, så kulturbyene Ravenna og Faenza, fornøyelsesparken Mirabilandia, middelalderlandsbyen Brisighella, kanalbyen Comacchio og Adriaterhavskystens strender lokker alle etter en liten biltur (gratis parkering på hotellet). For mer lokale utflukter er det også mulig å leie sykler.

Les mer om Hotel Villa Roncuzzi

Nyt hotellets historiske stemning

Innredningen på Hotel Villa Roncuzzi består av en harmonisk blanding av det moderne og det klassiske. Den vakre og historiske villaen er fra 1800-tallet, mens hotellet først åpnet i 2006. Etter å ha nytt synet av pergolaen og rosebuskene trer dere inn i re4sepsjonen, det dere enten kan senke skuldrene i salongområdet ved baren Agavi og vinkjelleren, eller innta en herlig frokostbuffet i frokostsalen og titte ut på svømmebassenget gjennom de store vinduene. Hotellet arrangerer også halvpensjon med en lokal kokk som lager alt fra bunnen av. Dette kan dere avtale på stedet fra dag til dag, men det krever minst 5 personer. De arrangerer også matlagingskurs. Det er ikke heis på stedet.

Dobbeltrom Deluxe:
- De 12 Deluxe-rommene har alle et personlig særpreg med f.eks. matchende farger og håndlagde sengetepper. Rommene har flatskjerms-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, aircondition, minibar, telefon, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Deluxe-rommene ligger enten i første- eller andre etasje, og flere har enten veranda eller terrasse. Det er ikke mulighet for ekstra oppredninger.

Junior Suite:
- De 5 Junior Suitene har alle et personlig særpreg med f.eks. matchende farger og håndlagde sengetepper. Junior Suitene, som er større enn Deluxe-rommene, har flatskjerms-tv (større enn i Deluxe) med satelittkanaler, Wi-Fi, aircondition, minibar, telefon, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Det er mulighet for opptil to ekstra oppredninger.

Suite:
- De 5 Suitene har alle et personlig særpreg med f.eks. matchende farger og håndlagde sengetepper. Suitene, som er hotellets største og peneste, har flatskjerms-tv (større enn i Deluxe) med satelittkanaler, Wi-Fi, aircondition, trimsykkel, minibar, telefon, safe og eget bad med toalett, dusj/badekar og hårføner. Deluxe-rommene ligger enten i første- eller andre etasje, og flere har enten veranda eller terrasse. Det er mulighet for opptil to ekstra oppredninger.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Roncuzzi

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Roncuzzi som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Roncuzzi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Villa Roncuzzi

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Roncuzzi

Les mer
 
search map