Feriebolig i Rivazzurra i Emilia-Romagna

Hotel Residence T2

 
Hotel Residence T2 er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Residence T2 er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rivazzurra her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Residence T2 ligger nærmere bestemt halvveis mellom Riminis sentrum og Riccione, helt nede ved strandpromenaden i bydelen Miramare di Rimini. Det er kun få skritt bort til den deilige sandstranden som har gjort Rimini verdensjkent, og samme avstand til nærmeste innkjøpsmuligheter og spisesteder.

Lån sykler og utforsk området

Oppholdet inkluderer frokost og stedet stiller med sykler til gjester (så lenge alle ikke allerede er lånt ut) som vil utforske området uten bil. Det er mulig å få garasjeplass mot bestilling. I bygningen er det i tillegg resepsjon med stor lobby, frokostrestaurant og heis.

Les mer om Hotel Residence T2

Leilighetene

Da Hotel Residence T2 er relativt nytt byr det på veldig gode ett- og toromsleiligheter. Alle leilighetene har en bred balkong (trafikkstøy er uunngåelig ute på balkongen pga. den sentrale beliggenheten), aircondtition, tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn), satelitt-tv, bad med dusj og hårføner, safe og Wi-Fi.

Leilighetene på Hotel Residence T2

Ettromsleilighet Junior Suite med 2 soveplasser (Junior Suite med balkong)

Ettromsleilighetene består av en stue med tekjøkken og dobbeltsovesofa, samt utgang til bred balkong og et bad med toalett, dusj og hårføner. Det er mulig å få satt inn én ekstraseng, men vær da oppmerksomme på at det blir ganske trangt om plassen.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (Family Suite med balkong)

Toromsleilighetene består av en stue med tekjøkken og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad med toalett, dusj og hårføner, samt en bred balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Residence T2

Les personlige anmeldelser av Hotel Residence T2 som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Residence T2. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Residence T2

Les mer
 
search map