Ferieovernattinger i Rivazzurra

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rimini er en stor badeby med et historisk sentrum, en aktiv, liten fiskerhavn, flere kilometre med lekre sandstrender, et hav av butikker, restauranter og barer, samt flere berømte diskoteker.

Utforsk området

Nattelivet er svært aktivt, og det skjer noe her fra sen ettermiddag til tidlig morgen. Dersom dere er ute etter imponerende spisesteder er det bare å ta turen litt lengre innover i landet, og kanskje dere kjenner igjen et par steder fra Fellinis film "Amacord" da han filmet deler av den her i barndomsbyen hans. Lengre innover i baklandet finner dere lilleputtstaten San Marino (ca. 1 times kjøring) og den vidunderlige universitetsbyen Urbino i høylandet i naboprovinsen Marche kan nås på et par timer. Og la oss ikke glemme Riminis herlige og barnevennlige strender med gode vannsportsmuligheter, som vindsurfing, vannski og pedalbåter.

Bestill ferieovernattinger i Rivazzurra

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Rivazzurra og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map