Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residenza Sol Holiday

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Kombinerer total avslapning på stranden med utflukter i det interessante området rundt Rimini. Gjør barna glade med et besøk i de mange fornøyelsesparkene rundt Rimini, for ikke å glemme den 15 km lange stranden i Rimini.

Våkn opp nær sjøen med barna


Bo på feriestedet Residenza Sol Holiday i Rivabella og dra nytte av disse praktiske ferieleilighetene rett overfor stranden, der havutsikten kan nytes døgnet rundt. Leilighetene er flislagte og har et velutstyrt kjøkken og et bad med dusj. Du vil sikkert også sette pris på egen balkong og moderne flatskjerm. Leilighetene er utstyrte med safe, aircondition og kaffemaskin. Residenza Sol Holiday tilbyr studioleiligheter med to senger eller toromsleiligheter med 2/4 senger, og alle leilighetene har balkong.

La bilen stå hjemme


Gjør livet ditt lettere ved å fly på ferie, noe som enkelt lar seg gjøre med Residenza Sol Holidays praktiske beliggenhet da du kan ankomme med buss eller tog. Hopp på bussen, hvis holdeplass ligger bare 20 meter unna, og utforsk Riminis pulserende og kulturelle sentrum. Besøk Rimini Fiabilandia fornøyelsespark med familien eller planlegg en dagstur til San Marino. Du bør absolutt ikke gå glipp av den største italienske miniatyrparken i Viserba. I tillegg ligger parken "Italia i miniatyr" i byen Rimini, så her får du flere anledninger til å beundre "Bella Italia" i miniatyr.

Skjem deg bort med kulinariske opplevelser


Byen Rivabella er populær ikke bare for det levende, kulturelt rike sentrumet og den deilige sandstranden, men også for den velsmakende sjømaten. Unn deg selv et herlig måltid med familien etter en varm dag på stranden, etterfulgt av en sval spasertur med is i hånden på kvelden.

Sats på en hyggelig og avslappende ferie ved den private stranden fra Residenza Sol Holiday uten å måtte inngå kompromisser med eventyrlysten din.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Riviera

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Mareo

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

Residence Riviera

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

Hotel Sahara

Cervia - Milano Marittima

search map