Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residenza Sol Holiday

 
Residenza Sol Holiday er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Sol Holiday er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rimini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kombinerer total avslapning på stranden med utflukter i det interessante området rundt Rimini. Gjør barna glade med et besøk i de mange fornøyelsesparkene rundt Rimini, for ikke å glemme den 15 km lange stranden i Rimini.

Våkn opp nær sjøen med barna


Bo på feriestedet Residenza Sol Holiday i Rivabella og dra nytte av disse praktiske ferieleilighetene rett overfor stranden, der havutsikten kan nytes døgnet rundt. Leilighetene er flislagte og har et velutstyrt kjøkken og et bad med dusj. Du vil sikkert også sette pris på egen balkong og moderne flatskjerm. Leilighetene er utstyrte med safe, aircondition og kaffemaskin. Residenza Sol Holiday tilbyr studioleiligheter med to senger eller toromsleiligheter med 2/4 senger, og alle leilighetene har balkong.

La bilen stå hjemme


Gjør livet ditt lettere ved å fly på ferie, noe som enkelt lar seg gjøre med Residenza Sol Holidays praktiske beliggenhet da du kan ankomme med buss eller tog. Hopp på bussen, hvis holdeplass ligger bare 20 meter unna, og utforsk Riminis pulserende og kulturelle sentrum. Besøk Rimini Fiabilandia fornøyelsespark med familien eller planlegg en dagstur til San Marino. Du bør absolutt ikke gå glipp av den største italienske miniatyrparken i Viserba. I tillegg ligger parken "Italia i miniatyr" i byen Rimini, så her får du flere anledninger til å beundre "Bella Italia" i miniatyr.

Skjem deg bort med kulinariske opplevelser


Byen Rivabella er populær ikke bare for det levende, kulturelt rike sentrumet og den deilige sandstranden, men også for den velsmakende sjømaten. Unn deg selv et herlig måltid med familien etter en varm dag på stranden, etterfulgt av en sval spasertur med is i hånden på kvelden.

Sats på en hyggelig og avslappende ferie ved den private stranden fra Residenza Sol Holiday uten å måtte inngå kompromisser med eventyrlysten din.

 
 
search map