Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Riviera

 
Residence Riviera er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Riviera er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rimini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra Residence Riviera har dere kort gangavstand til den gode sandstranden hvor du kan leie en strandplass. Butikker og restauranter ligger også i retning stranden, mens dere må gå en litt lengre omvei for å komme inn til Riminis spennende og historiske sentrum.

Leilighetene

I kompleksets bygg er det resepsjon, heis og myntvaskeri. Leilighetene er pene og er alle utstyrte med balkong, et tekjøkken med to kokeplater, selvstendig aircondition-anlegg, satelitt-tv og Wi-Fi.

Les mer om Residence Riviera

Leilighetene på Residence Riviera

Studioleilighet

Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok (to kokeplater) og dobbeltseng eller -sovesofa, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj.

Leilighet m. 1 soverom

Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok (to kokeplater) og to soveplasser i sovesofa, et soverom med dobbeltseng, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Riviera

Les personlige anmeldelser av Residence Riviera som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Riviera. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Riviera

Bedømmelse av Residence Riviera

Les mer

Bedømmelse av Residence Riviera

Les mer
 
search map