Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

 
Residence Piccadilly er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Piccadilly er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rimini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Piccadilly har en svært populær beliggenhet da det ligger sentralt i den livlige bydelen Marina Centro i Rimini. Her bor du direkte ved strandpromenaden, et steinkast fra den private stranden der du kan slikke sol hele dagen. I tillegg til dette har du flere trivelige restauranter, dagligvarehandler, barer, apotek og mye mer rett utenfor døren.

Mer enn bare en god beliggenhet


Residence Piccadilly er et leilighetshotell der friheten av å bo i egen leilighet kan kombineres med elementer som ellers forbindes med å bo på hotell: store, elegante fellesområder, resepsjon, bar, frokostrom, tv-stue, hage med lite lekeområde for de minste, samt en overbygd garasje til din disposisjon. I første etasje i huset finner du også et par butikker.

Når det er på tide å få litt sol på nesen kan du ta turen til strandetablissementet Bagno Carlo 39, som ligger direkte på motsatt side av strandveien med omkledningsrom, treningsområde og lekeplass for barna. Solsenger og parasoll betales på stedet.

I sommermånedene (juli og august) pleier det å være et barnetivoli like ved, noe som er veldig populært, men som altså innebærer en del liv og røre mellom ca. kl. 19:00 - 23:00.

Les mer om Residence Piccadilly

Du kan la bilen stå hele oppholdet


Det er fint å ha med seg bilen på ferie, spesielt hvis du vil dra på trivelige utflukter langs kystlinjen eller innover i landet, som f.eks. til San Marino. Men det kan også være deilig å vite at du trygt kan la bilen stå i den underjordiske garasjen (mot betaling) når den ikke er i bruk.

Og du behøver faktisk ikke å bruke bilen under oppholdet ditt hvis du ikke vil, da du har alt tilgjengelig innenfor gangavstand. Hyggelige butikker, barer, iskiosker og restauranter, samt praktiske innkjøpsmuligheter som supermarked og apotek er innen rekkevidde. Og om du vil dra inn til Riminis historiske sentrum kan du ta bussen som stopper ca. 50 meter unna.

Nyt utsikten fra balkongen


Leilighetene er romslige, lyse og moderne, og har alle balkong og havutsikt. Alle leilighetene er i tillegg utstyrte med Wi-Fi, aircondition, satellitt-tv, telefon og safe.

Leilighetene på Residence Piccadilly

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Piccadilly

Les personlige anmeldelser av Residence Piccadilly som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Piccadilly. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Residence Piccadilly

Les mer

Bedømmelse av Residence Piccadilly

Les mer
 
search map