Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Parioli

 
Residence Parioli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Parioli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rimini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Parioli er nylig blitt restaurert og ligger i Rimini Marina Centro i rolige omgivelser. Det er 200 meter til betalingsstranden og 500 meter til offentlig strand.

Ved boligene er det resepsjon, bar, vaskeri, heis og parkeringsplass. Man kan fritt benytte seg av sykler, det er rabattordninger ved tennisbanene og klubben, basseng, seilbåt og windsurfingskole. Videre finnes mange forretninger i området.

Les mer om Residence Parioli

Stedet anbefales til familier og reisende som ønsker avslappende omgivelser. Vi anbefaler ikke stedet til unge mennesker som kommer til Rimini for å feste. Støy på kveld og natt aksepteres ikke!

Alle leilighetene har telefon, tv, kjøkkenhjørne med oppvaskmaskin og ovn, aircondition, safe, møblert balkong og bad med hårføner.

Leilighetene på Residence Parioli

Ettromleilighet med 2 soveplasser (M2)

Leilighetene er på ca. 25 m² og består av stue med kjøkkenhjørne og nattomåde med dobbelseng eller to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt balkong.

Toromsleilighet med 3 soveplasser (B2)

Leilighetene er på ca. 35 m² og består av stue med kjøkkenhjørne, soverom med dobbelseng eller to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt balkong.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (B3)

Leilighetene er på ca. 35 m² og består av stue med kjøkkenhjørne og sovesofa, soverom med dobbelseng eller to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt balkong.

Treromsleilighet med 4 soveplasser (T4)

Leilighetene er på ca. 52 m² og består av stue med kjøkkenhjørne, to soverom med dobbelseng eller to enkelsenger, to bad med toalett og dusj, samt balkong. Disse leilighetene har dessuten to inngangdører.

Sjul teksten
 
 
search map