Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Nautic

 
Residence Nautic er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Nautic er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rimini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Nautic ligger i kort avstand fra den gode sandstranden i Rimini, og knappe kilometeren utenfor sentrum. Men du behøver ikke å gå så langt for å finne nærmeste spisesteder og innkjøpsmuligheter.

Fasilitetene

Ved Residence Nautic finner du et lite, men passelig svømmebasseng rett utenfor oppgangen. Gratis sykler står til gjestenes disposisjon, så her er det førstemann til mølla. Det er også heis, resepsjon med lobby og myntvaskeri tilgjengelig. Mot betaling er det mulig å benytte seg av parkeringsplass i kvarteret.

Les mer om Residence Nautic

Leilighetene

Leilighetene er pent møblerte og har alle balkong, tekjøkken med to kokeplater, selvstendig airconditionanlegg, safe, satelitt-tv og Wi-Fi.

Leilighetene på Residence Nautic

Ettromsleilighet med 2 soveplasser (type A2 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltseng eller -sovesofa, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj. Det er mulighet for én ekstra oppredning, men vær da oppmerksomme på at det blir ganske trangt om plassen.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type B4 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltsen, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Nautic

Les personlige anmeldelser av Residence Nautic som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Nautic. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Nautic

Bedømmelse av Residence Nautic

Les mer

Bedømmelse av Residence Nautic

Les mer

Spartansk leilighetshotell

Leiligheten ligger nær stranden og marinaen. Rommene er spartansk og meget enkelt innredet. Et stort pluss er det med aircondition. Vår leilighet har to balkonger, men de var veldig små og knapt plass for to personer å sitte der, som var uheldig ettersom vi var fire personer. Bassengområdet er svært lite i forhold til antall leiligheter og området kan bli bedre rengjort. I inngangen blir du dessverre møtt av flere, noen ganger overfylte avfallsbeholdere. Hotellet har flere syklet til gratis utlån, noe som er bra.

Les mer
 
search map