Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Nautic

 
Residence Nautic er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Nautic er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rimini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Nautic ligger i kort avstand fra den gode sandstranden i Rimini, og knappe kilometeren utenfor sentrum. Men du behøver ikke å gå så langt for å finne nærmeste spisesteder og innkjøpsmuligheter.

Fasilitetene

Ved Residence Nautic finner du et lite, men passelig svømmebasseng rett utenfor oppgangen. Gratis sykler står til gjestenes disposisjon, så her er det førstemann til mølla. Det er også heis, resepsjon med lobby og myntvaskeri tilgjengelig. Mot betaling er det mulig å benytte seg av parkeringsplass i kvarteret.

Les mer om Residence Nautic

Leilighetene

Leilighetene er pent møblerte og har alle balkong, tekjøkken med to kokeplater, selvstendig airconditionanlegg, safe, satelitt-tv og Wi-Fi.

Leilighetene på Residence Nautic

Ettromsleilighet med 2 soveplasser (type A2 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltseng eller -sovesofa, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj. Det er mulighet for én ekstra oppredning, men vær da oppmerksomme på at det blir ganske trangt om plassen.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type B4 med balkong)

Leilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater) og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltsen, utgang til egen balkong og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map