Hotell i Rimini i Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

<p>Eksempel på Superior-rom</p>
<p>Suite Gardenia</p>
<p>Suite Gardenia</p>
<p>Suite Gardenia</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor dere like ved stranden på et 4-stjerners hotell med harmonisk pastellfarget innredning som minner om de klassiske sommerresidensene fra begynnelsen av 1900-tallet.

Utforsk allsidige Rimini

Kom til Rimini og slapp av på den deilige sandstranden. Det er flere private lidoer som tilbyr utmerket strandservice med parasoller og solsenger, og de har ofte en snack-bar eller små spisesteder der dere kan unne dere noe godt i løpet av stranddagen. Rimini har også et stort utvalg av restauranter, kaféer, barer og shoppingmuligheter, samt et aktivt og livlig natteliv - spesielt i helgene ved strandpromenaden. I tillegg lokker badebyen med et nydelig historisk sentrum ca. 2,5 km fra hotellet. Sykle hit på hotellets sykler eller ta bussen og opplev den drømmende og romantiske stemningen som har satt preg på så mange av Fellinis filmer da han vokste opp her.

Bading for alle pengene

Start dagen med en dukkert i det lille svømmebassenget utendørs (vannet oppvarmes til 34 grader i de kaldere månedene) eller i de friske Middelhavsbølgene på stranden overfor hotellet. Ta turen til velværesenteret (åpent fra 09:00 - 21:30) der dere kan velge mellom sauna, tyrkisk bad, saltkammer og et lite basseng med vannmassasje. Adgang til velværesenteret (mot betaling) er kun for voksne over 16 år. Dere kan også benytte dere av treningsrommet, men vi anbefaler å bestille da det fort blir fullt.

Frokostbuffet

Frokosten serveres som en rikholdig buffet med alt fra kaker, croissanter, cappuccino, brød, ost, pålegg, egg, juice, yoghurt, frokostblanding og mye mer.

Komfortable rom

Da dere bor midt i byen er bylarm helt uunngåelig, spesielt hvis dere foretrekker å sove med vinduene åpne. Heldigvis slipper dere det med aircondition i tillegg til de andre gode fasilitetene, som minibar, Wi-Fi, tv og privat bad.

Kom i bil eller med offentlig transport

Det er lett å komme til Rimini med offentlig transport da det går hurtigtog fra Bologna hit som kun tar en time (vanlig tog tar ca. to timer). Hvis dere ankommer med bil gjør dere lurt i å huske på at hotellet ligger midt i sentrum og det er vanskelig å finne parkering her om sommeren. Dere kan la bilen stå på hotellets parkeringsplass (mot betaling), men plassene er smale så vennligst opplys om dere kjører en bil som er større enn vanlige personbiler. Vi anbefaler et opphold her for par uten barn som er på jakt etter en avslappende badeferie med sentral beliggenhet.

Les om rommene på Le Rose Suite Hotel

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Le Rose Suite Hotel

Les personlige anmeldelser av Le Rose Suite Hotel som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Le Rose Suite Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Le Rose Suite Hotel

Fint hotell med romslige rom

Hotellrommet var stort og nyoppusset med stor balkong. Personalet var hyggelig og bød oss på det vi ville fra baren da vi ankom.
Under oppholdet benyttet vi treningsfasilitetene og spabehandlingene, noe vi virkelig kan anbefale.

Les mer

Bedømmelse av Le Rose Suite Hotel

Les mer
 
search map