Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Til tross for at Fellinis fødeby er mest kjent som bade- og fornøyelsesby, har den faktisk en lang historie, og et flott gammelt sentrum med monumenter fra mange forskjellige perioder - her kan dere bl.a. se spor etter Romertiden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Det historiske sentrum

Rett ved byens togstasjon finner dere det historiske sentrumet som oser av autentisk sjarm, vakre torg og et hav av lekre butikker, kafèer og restauranter. Hvis dere er interesserte i mat og marked, bør dere besøke den store torghallen der fersk fisk selges til de lokale og de få turistene som finner veien hit. Trenger dere en kopp kaffe eller noe å knaske på, kan vi varmt anbefale å ta turen til det fine torget Piazza Tre Martiri, der det ligger et par restauranter og en isbar. Men for å finne byens ekte matsteder bør dere trekke ned i sidegatene. I dette området er det også et stort utvalg av shoppingsteder med alt fra dyre merkeklær til de mer 'økonomiske' varene. Det er ca. 2 km til kysten herfra, og ca. en halv kilometer fra togstasjonen. Hvis beina er trøtte er det bare å hoppe på en av byens busser.

Les mer om Rimini

Stranden

Nede ved kysten finner dere de flere kilometer lange sandstrendene som utover å være barnevennlige også byr på muligheter for vindsurfing, vannski og andre vannsportaktiviteter. Her finnes også en aktiv liten fiskerihavn, flere butikker, restauranter og barer og mange utesteder. Rimini er nok den byen ved Adriaterhavet som kan tilby mest natteliv, så det er her de unge italienerne og turistene møtes i helgene for å feste. Ettersom Rimini er ett av de største og mest kjente feriestedene er det lurt å holde seg unna i august (italienernes fellesferie) for å unngå det verste kaoset.

Anerkjent kjøkken

Det er ikke langt å kjøre til det vakre baklandet, med de mange middelalderborgene og mange gode spisesteder, regionens kjøkken er elsket og anerkjent av de fleste. Staten San Marino ligger knapt 1 times kjøretur unna Rimini, og den vidunderlige universitetsbyen Urbino som befinner seg i høylandet i naboprovinsen Marche kan nås på bare et par timer.

Bestill ferieovernattinger i Rimini

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Rimini og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map