Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Lidia

 
Villa Lidia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Lidia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Lidia er en av de karakteristiske villaene fra begynnelsen av 1900-tallet som var med på å gjøre Riccione til et berømt reisemål. Det beste ved disse villaene er den intime atmosfæren. Her får du en skikkelig "hjemme hos"-følelse, og du kan koble av ved bassenget eller i hagen i ro og mak.

Villaen er omgitt av grønne trær og har et oppvarmet basseng med vannmassasje. Det er også en parkeringsplass og mulighet for å leie sykler. ca 150 meter fra stedet, og om sommeren er det en resepsjon her som er åpen på dagtid.

Sol, bad og shopping

Hvis du blir lei av å ligge ved bassenget kan du ta deg en tur på stranden. Du kommer deg som sagt raskt frem og tilbake til stranden da den ligger knappe 300 meter fra Villa Lidia. Her kan du leie solsenger og parasoller, og når lunsjtider nærmer seg kan du spasere kjapt hjem igjen, eller sette deg utendørs på en av restaurantene som ligger langs strandpromenaden.

Dersom du skulle få lyst til å shoppe kan du dra til Viale Ceccarini som ligger ca. 1 kilometer fra villaen. Her er det også et utvalg av kaféer, spisesteder og utesteder, og det er her de fleste samles for å hygge seg i løpet av kvelden. Har du lyst til å komme deg rundt i byen på to hjul kan du leie sykkel på stedet etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Les mer om Villa Lidia

Leiligheter med balkong

Da man renoverte villaen gjorde man det med respekt for den gamle, opprinnelige stilen, og i dag rommer bygningen 12 velfungerende ferieleiligheter. Leilighetene er enkelt innredet, men har alle Wi-Fi, satellitt-tv, aircondition, oppvaskmaskin, komfyr, safe, stort kjøleskap og møblert balkong eller hage.

Det er gratis parkering på stedet.

Leilighetene på Villa Lidia

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Lidia

Les personlige anmeldelser av Villa Lidia som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Lidia. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Lidia

Bedømmelse av Villa Lidia

Les mer

Svært fornøyde!

Vi var to familier som bestilte to leiligheter, Villa Lidia. Fine leiligheter, god beliggenhet, god og praktisk service på stedet. Parkering like i nærheten.

Les mer

Bedømmelse av Villa Lidia

Les mer

Bedømmelse av Villa Lidia

Les mer

Thomas og familie fra Båtsfjord i Norge boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Riccione: Flott liten sol og badeby. Fantastisk utgangspunkt for oss som liker å sykle landevei (gode sykler kan leies hos Hotel Dori). Sykle fra 7 om morgenen for så å komme tilbake og slappe av på stranda kan virkelig anbefales. Byen ble opplevd som en rolig ferieby, perfekt for oss med små barn. Tror de fleste av de ferierende var italiensk, noe som var positivt.

Villa Lidia: Flott leilighet, akkurat slik som formidlet. Vil spesielt rose Roberto, som til tross for manglende engelskkunnskaper var veldig hyggelig og hjelpsom gjennom hele oppholdet. Vår 3-åring fikk lov å "hjelpe til" med rengjøring av bassenget flere gang. Leilighetene lå etter vår mening perfekt til. Litt unna strand og hovedgate (stille og rolig hele døgnet), og i tillegg nært nok til både strand og restaurant. Det hadde vært mer praktisk med mulighet for leie av vaskemaskin her enn i riva del garda. hadde vært stor fordel med dobbelt nøkkelsett, selv om Roberto ordnet opp hver gang.

Les mer

Sten-Åge og familie fra Trollåsen i Norge boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi hadde 2 fine uker i Riccione. Riccione er en hyggelig by med mye aktivitet og liv. Beliggenheten til Villa Lidia er helt perfekt, med kun 50 meter til Viale Dante, som er handlegate og som har mange gode restauranter. Vi var også på utflukter til San Marino og flere mindre byer litt inn i landet. Det var veldig fint og vi møtte hyggelige mennesker over alt vi ferdes.

Villa Lidia stod til våre forventninger. Det var ryddig og rent, og Roberto passet på at alt fungerte. Det var imidlertid stor forskjell på å bo i nr 2 og nr 7. nr 2 var nede og var ganske mørk, og helt uaktuell for oss med en sønn på 196. Da ble etasjesengene alt for korte. Nr 7 var oppe, og hadde en fin balkong og 2 senger ved siden av hverandre for barna, så det fungerte veldig bra. Det er viktig å beskrive på nettet at lengden på sengene på det lille soverommet i nr 2 er 175.

Vil også anbefale risotto frutti de mare på restauranten IL Portico. Den var helt fantastisk.

Takk ellers for veldig bra håndtering både fre InItalia og CasaVacanse.

Les mer
 
search map