Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Lidia

 
Villa Lidia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Lidia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Lidia er en av de karakteristiske villaene fra begynnelsen av 1900-tallet som var med på å gjøre Riccione til et berømt reisemål. Det beste ved disse villaene er den intime atmosfæren. Her får du en skikkelig "hjemme hos"-følelse, og du kan koble av ved bassenget eller i hagen i ro og mak.

Villaen er omgitt av grønne trær og har et oppvarmet basseng med vannmassasje. Det er også en parkeringsplass og mulighet for å leie sykler. ca 150 meter fra stedet, og om sommeren er det en resepsjon her som er åpen på dagtid.

Sol, bad og shopping

Hvis du blir lei av å ligge ved bassenget kan du ta deg en tur på stranden. Du kommer deg som sagt raskt frem og tilbake til stranden da den ligger knappe 300 meter fra Villa Lidia. Her kan du leie solsenger og parasoller, og når lunsjtider nærmer seg kan du spasere kjapt hjem igjen, eller sette deg utendørs på en av restaurantene som ligger langs strandpromenaden.

Dersom du skulle få lyst til å shoppe kan du dra til Viale Ceccarini som ligger ca. 1 kilometer fra villaen. Her er det også et utvalg av kaféer, spisesteder og utesteder, og det er her de fleste samles for å hygge seg i løpet av kvelden. Har du lyst til å komme deg rundt i byen på to hjul kan du leie sykkel på stedet etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Les mer om Villa Lidia

Leiligheter med balkong

Da man renoverte villaen gjorde man det med respekt for den gamle, opprinnelige stilen, og i dag rommer bygningen 12 velfungerende ferieleiligheter. Leilighetene er enkelt innredet, men har alle Wi-Fi, satellitt-tv, aircondition, oppvaskmaskin, komfyr, safe, stort kjøleskap og møblert balkong eller hage.

Det er gratis parkering på stedet.

Leilighetene på Villa Lidia

Sjul teksten
 
 
search map