Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Eleonora

 
Villa Eleonora er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Eleonora er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Badebyen Riccione har vært, og kommer nok alltid til å være, kjent for sine herlige sol- og bademuligheter. Og ikke nok med at du kan slappe av på stranden, for her finner du også mange hyggelige utesteder, iskiosker, restauranter og shopping. Et sted som passer for både store og små!

Og fra Villa Eleonora har du nærhet til alt du trenger. Det ligger f.eks. en dagligvarehandel ca. 100 meter unna og nærmeste restauranten, bortsett fra ditt eget kjøkken, ligger bare et par minutter unna til fots. Rett overfor huset ligger en pub så du behøver ikke å dra langt for å slukne tørsten.

Besøk badelandet - helt gratis

Hvis du går 500 meter nord langs strandkanten kommer du frem til et svært populært sted for barna - nemlig badelandet Parco Acquatico Beach Village. Her får du som gjest i Villa Eleonora gratis adgang.

Vi gjør oppmerksomme på at det ikke er forbundet en parkeringsplass til villaen, bortsett fra langs veien. Det ligger også en offentlig parkeringsplass litt lengre borte i gaten som kan benyttes mot betaling.

Les mer om Villa Eleonora

Leiligheter til 4/6 personer eller hele huset til totalt 14 personer

Leilighetene leies hovedsaklig ut til familier. De er enkelt innredet og alle har tv. De to leilighetene i første etasje har terrasse med bord og stoler. Leilighetene i andre etasje har balkong. Om du leier hele villaen må du være oppmerksom på at det eneste stedet hvor 13/14 personer kan spise rundt samme bord er på den utendørsterrassen i første etasje.

Leilighetene på Villa Eleonora

Toromsleilighet med 3/4 soveplasser (type A)

Ligger i første etasje og har kjøkken med sovesofa (1½ soveplass), soverom med dobbeltseng og bad med toalett og dusj. Anbefales ikke for fire voksne, men for to voksne og to barn. Liten uteplass.

Treromsleilighet med 4 soveplasser (type B)

Ligger i første etasje og består av kjøkken, soverom med dobbeltseng, lite rom med køyeseng og bad med toalett og dusj. Liten uteplass.

Treromsleilighet med 6 soveplasser (type C)

Ligger i andre etasje og har stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, soverom med dobbeltseng, soverom med to enkeltsenger, bad med toalett og dusj. Liten balkong

Hele huset med 13/14 soveplasser

Hele huset med totalt 13-14 soveplasser.

Sjul teksten
 
 
search map