Anmeldelser av Residence Tulipano

 
Residence Tulipano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Tulipano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Residence Tulipano

Les personlige anmeldelser av Residence Tulipano som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Tulipano. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Leilighet nær stranden

Residence Tulipano ligger sentralt og ca. 5 minutters gange fra stranden. Det finnes flere restauranter og butikker rett utenfor og et par hundre meter unna ligger, "gågaten", som er stengt for biltrafikk om natten, og er en nydelig gate å gå langs. Hvis du ønsker å komme til havnen, kan du enkelt låne en sykkel og suse der på ca. 10 minutter. Leiligheten er enkel men frisk med et kjøkken og et soverom. Kjøkkenet har en uttrekkbar sovesofa for to personer. Bord med fire stoler og en liten kjøkkenkrok med noen tallerkener, glass, bestikk, en panne mm. TYa med oppvaskbørste, kjøkkenklut og kjøkkenhåndkle hjemmefra. Vaskemiddel og pappduk er det. Toalettpapir må du kjøpe selv. Soverommet har en dobbeltseng. Lite bad med dusj. Ganske stor terrasse som strakte seg langs kjøkkenet og soveromet med muligheten til å gå ut fra begge rommene. Plastbord, to plaststoler og tørkestativet. Mye støy fra gaten i form av mopeder og biler, så ta med ørepropper hvis du er følsom for lyder, eller be om rom på den andre siden. Det vennlig personale i resepsjonen. Vi hadde en leiebil og hadde forhåndsbestilt plass i garasjen, som var praktisk.

Riccione som feriedestinasjon

Vi var i Riccione på grunn av et idrettsarrangement, men ble positivt overrasket. Vakker bred sandstrand, når vi var der var det ikke mange turister eller folk. Rett ned fra Tulipano er det to fine restauranter på stranden. Man kunne tilby glutenfripasta som ellers er veldig vanskelig å få på restaurantene. Vi følte også at det var rimelig å spise i byens restauranter og alle var, som vanlig i Italia, veldig hyggelig og imøtekommende.

Residence Tulipano
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Residence Tulipano
Toromsleilighet med 4 soveplasser (type B4 med terrasse - Ingen tilbakebetaling)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2017
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2009
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map