Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Tulipano

 
Residence Tulipano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Tulipano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Tulipano er et nytt leilighetskompleks som ligger meget sentralt i Riccione, kun ca. 100 meter fra byens gode sandstrand. Rett rundt hjørnet fra leilighetene finner dere kaféer, restauranter og innkjøpsmuligheter.

Strand og by rett utenfor døren

Leilighetene er pent og funksjonelt innredet, og er utstyrte med aircondition, safe, telefon, satellitt-tv, terrasse med bord og stoler, tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn), hårføner og garasje (mot tilleggsbetaling). Det er mulig å låne sykkel på stedet - her gjelder det å være førstemann til mølla.

Les mer om Residence Tulipano

Leilighetene på Residence Tulipano

Ettromsleilighet med 3 soveplasser (type A2 med balkong)

består av en stue med tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn), en dobbeltseng eller sovesofa til to personer, et bad med toalett og dusj, og en balkon med bord og stoler. I noen leiligheter er det mulighet for én ekstraseng, men vennligst vær oppmerksomme på at det da kan bli trangt om plassen.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type B4 med balkong)

består av en stue med tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng (i noen leiligheter er det mulighet for én ekstraseng), et bad med toalett, dusj og hårføner, og en balkon med bord og stoler.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Tulipano

Les personlige anmeldelser av Residence Tulipano som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Tulipano. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Leilighet nær stranden

Residence Tulipano ligger sentralt og ca. 5 minutters gange fra stranden. Det finnes flere restauranter og butikker rett utenfor og et par hundre meter unna ligger, "gågaten", som er stengt for biltrafikk om natten, og er en nydelig gate å gå langs. Hvis du ønsker å komme til havnen, kan du enkelt låne en sykkel og suse der på ca. 10 minutter. Leiligheten er enkel men frisk med et kjøkken og et soverom. Kjøkkenet har en uttrekkbar sovesofa for to personer. Bord med fire stoler og en liten kjøkkenkrok med noen tallerkener, glass, bestikk, en panne mm. TYa med oppvaskbørste, kjøkkenklut og kjøkkenhåndkle hjemmefra. Vaskemiddel og pappduk er det. Toalettpapir må du kjøpe selv. Soverommet har en dobbeltseng. Lite bad med dusj. Ganske stor terrasse som strakte seg langs kjøkkenet og soveromet med muligheten til å gå ut fra begge rommene. Plastbord, to plaststoler og tørkestativet. Mye støy fra gaten i form av mopeder og biler, så ta med ørepropper hvis du er følsom for lyder, eller be om rom på den andre siden. Det vennlig personale i resepsjonen. Vi hadde en leiebil og hadde forhåndsbestilt plass i garasjen, som var praktisk.

Les mer

Bedømmelse av Residence Tulipano

Les mer

Bedømmelse av Residence Tulipano

Les mer

Bedømmelse av Residence Tulipano

Les mer
 
search map