Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Tulipano

 
Residence Tulipano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Tulipano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Tulipano er et nytt leilighetskompleks som ligger meget sentralt i Riccione, kun ca. 100 meter fra byens gode sandstrand. Rett rundt hjørnet fra leilighetene finner dere kaféer, restauranter og innkjøpsmuligheter.

Strand og by rett utenfor døren

Leilighetene er pent og funksjonelt innredet, og er utstyrte med aircondition, safe, telefon, satellitt-tv, terrasse med bord og stoler, tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn), hårføner og garasje (mot tilleggsbetaling). Det er mulig å låne sykkel på stedet - her gjelder det å være førstemann til mølla.

Les mer om Residence Tulipano

Leilighetene på Residence Tulipano

Ettromsleilighet med 3 soveplasser (type A2 med balkong)

består av en stue med tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn), en dobbeltseng eller sovesofa til to personer, et bad med toalett og dusj, og en balkon med bord og stoler. I noen leiligheter er det mulighet for én ekstraseng, men vennligst vær oppmerksomme på at det da kan bli trangt om plassen.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type B4 med balkong)

består av en stue med tekjøkken (to kokeplater og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng (i noen leiligheter er det mulighet for én ekstraseng), et bad med toalett, dusj og hårføner, og en balkon med bord og stoler.

Sjul teksten
 
 
search map