Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

 
Residence Raggio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Raggio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En skikkelig strandferie skal tilbringes tett på stranden, og det kan lett la seg gjøre her på Residence Raggio, som ligger under 100 meter fra stranden. Og ikke bare det, du er enda tettere på hovedgaten Viale Dante, der du finner alt du kan få bruk for i løpet av ferien din. Viale Ceccarinis livlige kveldsliv ligger ca. 10-15 minutters gange fra stedet.

For deg som vil bo sentralt


Det er ikke svømmebasseng på stedet, men stranden ligger som sagt ikke langt unna. Her kan du nyte mange deilige sol- og badestunder på den lange og brede sandstranden. Og det er ikke bare deg som voksen som kommer til å trives som en fisk i vannet her, for barna kommer også til å elske den ganske langgrunne strandne.

På stranden finner du også noen private seksjoner, såkalte lido eller bagno, som har svømmebasseng og vannrutsjebaner - noe barna virkelig setter pris på. Vi kan varmt anbefale dette stedet til deg som ønsker en avslappende badeferie med butikker, restauranter og ikke minst stranden rett "rundt hjørnet".

Hvis dere ønsker litt forandring en dag tar det ikke langt tid å kjøre til flere eventyrlige badeland, inkludert Natural Park Oltremare.

Les mer om Residence Raggio

Romslige leiligheter med vaskemaskin


Residence Raggio ligger i et boligstrøk, er velstelt og har heis, samt 11 romslige ferieleiligheter. Hver leilighet er utstyrt med satellitt-tv, safe, aircondition (benyttes mot betaling), vaskemaskin og et uteområde eller en balkong/terrasse.

Leilighetene på Residence Raggio

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser (type B)

består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med enkeltseng, et bad med toalett og dusj, samt en balkong eller hage.

Fireromsleilighet med 5/6 soveplasser (type C)

består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, to soverom med enkeltseng, to bad med toalett og dusj, samt en balkong eller hage.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Raggio

Les personlige anmeldelser av Residence Raggio som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Raggio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Raggio

Flott leilighet med en koselig by og kjempeflott strand

Leiligheten var flott med en fin og flott balkong. Sengene var litt i hardeste laget, men air condition fungerte meget bra. Kort avstand til både stranden og til hovedgaten.
Selve Riccione by var en koselig liten by med masse butikker og mange restauranter. Flott sted med kort avstand til Rimini, San Marino, og andre aktiviteter.

Les mer

Mye bra, men noe å peke på allikevel...

Fin leilighet øverst mot gaten - den med lille balkong. Enkel men nokså tilstrekkkelig innredning. Én ting må forbedres: Kjøkkenutstyr er direkte fra loppemarked og helt på minimum av det som gjør det mulig å forberede en enkel middag, og som gjør det hyggelig. Alle gaflene er ulike, stekepannen har rund bunn, og noen basisting kunne meget gjerne finnes: visp, hvitløkspresse, stekespade, salatbestikk. Flere enn 3 teskjeer (!!!). Kanskje et par vinglass og eggeglass også. Nå drikker man vin av simple kjøkkenglass. Nå inviterte vi en annen medreisende familie til en enkel kveldsmåltid, men måtte be dem å ta med kniverm gafler og drikkeglass. Det er for begredelig.

Les mer

Bedømmelse av Residence Raggio

Les mer

Bedømmelse av Residence Raggio

Les mer

Bedømmelse av Residence Raggio

Les mer
 
search map