Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

 
Residence Raggio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Raggio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En skikkelig strandferie skal tilbringes tett på stranden, og det kan lett la seg gjøre her på Residence Raggio, som ligger under 100 meter fra stranden. Og ikke bare det, du er enda tettere på hovedgaten Viale Dante, der du finner alt du kan få bruk for i løpet av ferien din. Viale Ceccarinis livlige kveldsliv ligger ca. 10-15 minutters gange fra stedet.

For deg som vil bo sentralt


Det er ikke svømmebasseng på stedet, men stranden ligger som sagt ikke langt unna. Her kan du nyte mange deilige sol- og badestunder på den lange og brede sandstranden. Og det er ikke bare deg som voksen som kommer til å trives som en fisk i vannet her, for barna kommer også til å elske den ganske langgrunne strandne.

På stranden finner du også noen private seksjoner, såkalte lido eller bagno, som har svømmebasseng og vannrutsjebaner - noe barna virkelig setter pris på. Vi kan varmt anbefale dette stedet til deg som ønsker en avslappende badeferie med butikker, restauranter og ikke minst stranden rett "rundt hjørnet".

Hvis dere ønsker litt forandring en dag tar det ikke langt tid å kjøre til flere eventyrlige badeland, inkludert Natural Park Oltremare.

Les mer om Residence Raggio

Romslige leiligheter med vaskemaskin


Residence Raggio ligger i et boligstrøk, er velstelt og har heis, samt 11 romslige ferieleiligheter. Hver leilighet er utstyrt med satellitt-tv, safe, aircondition (benyttes mot betaling), vaskemaskin og et uteområde eller en balkong/terrasse.

Leilighetene på Residence Raggio

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser (type B)

består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med enkeltseng, et bad med toalett og dusj, samt en balkong eller hage.

Fireromsleilighet med 5/6 soveplasser (type C)

består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, to soverom med enkeltseng, to bad med toalett og dusj, samt en balkong eller hage.

Sjul teksten
 
 
search map