Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Novalba

Beach Village
 
Residence Novalba er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Novalba er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Velger du Residence Novalba kommer du til å bo sammen med de lokale italienere. Bare tre av leilighetene leies ut til turister på ukentlig basis. De andre leilighetene tilhører lokalbefolkningen og brukes om sommeren når det blir for varmt i byene. Foruten at det er et boligområde er omgivelsene fredelig til tross for den sentrale beliggenheten ved gaten Viale Tasso i Riccione.

Fyll dagene med sol og bading

Stranden ligger ca. 250 meter fra Residence Novalba. Hvis du ønsker å ligge på delen hvor du i høysesongen kan kjøpe en reservert plass, bør du forvente 300 meter. Utenom dette findet finnes det flere såkalte frie strender langs kysten hvor du kan ligge på håndkleet ditt. Lengter du etter å plaske rundt i et basseng, kan du dra til badeland Beach Village som ligger i byens nordligste del langs Viale d'Annunzio. Utenom herlig svømmebasseng finnes også rutsjebane etc. Du har gratis adgang når du bor på Residence Novalba.
Så det er gode muligheter for solbrenthet :) - for du befinner deg ved én av Italias mest berømte kystlinjer med kilometerlange sandstrender og masse sol.

Les mer om Residence Novalba

På noen få minutter når du matbutikker og restauranter

Det som gjør det veldig attraktivt å bo i leilighet, er muligheten til selv kunne trylle frem de mest delikate måltider, akkurat når du vil. I denne forbindelse kan det være ekstra komfortabel med en matbutikk bare 150 meter fra leiligheten. Nærmeste pizzeria ligger 60 meter unna og i en avstand på 2-300 meter er det flere barer og restauranter.

Fra Riccione er det mulig å gå på hyggelige utflukter, eller hva med en tur til miniputstaten San Marino, hvor du har en fantastisk utsikt over det vakre innlandet? Du har også det pulserende Rimini i rimelig avstand og her finner du alt ditt hjerte ønsker også når det gjelder underholdning.

Du bor komfortabelt

Leilighetene har TV, vaskemaskin, komfyr, kjøleskap og balkong. Bilen kan du parkere i garasjen, men husk å bestille på forhånd ettersom det er begrenset med plasser.

Leilighetene på Residence Novalba

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type A)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, soverom med dobbeltseng, bad med toalett og dusj samt balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Novalba

Les personlige anmeldelser av Residence Novalba som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Novalba. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Residence Novalba

Les mer
 
search map