Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Manuela

 
Residence Manuela er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Manuela er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor du kun 250 meter fra den lille havnen og Viale Dante, noe som innebærer at du har kort gangavstand til flere av byens hyggelige restauranter, kaféer og barer. Og siden du bor knappe 400 meter fra den livlige gaten Viale Ceccarini kan du faktisk la bilen stå hele ferien.

På Viale Ceccarini samles alle glade feriegjester på kveldene, og her kan du spasere blant folkemylderet før du tar en pause på et av utestedene. Og det er deilig å ikke ha så langt å gå for å komme deg hjem når kvelden går mot slutten.

For både badeløvene og naturelskerne


Riccione er, som sine nabobyer, det perfekte stedet for deg som elsker å sole deg og bade. Stranden er lang og bred, og da det er ganske langgrunt på denne siden av Italia passer det utmerket å ta med seg barna hit. Du har ca. 300 meter til havet og stranden der du kan leie solsenger og parasoll hvis du ikke vil lete etter et stykke "gratis" strand.

Til tross for at sol og bading står høyt på listen bør du ikke gå glipp av en tur innover i landet, for her er naturen veldig vakker. Og unn deg gjerne en dagstur til republikken San Marino, der du får fantastiske utsikter over landskapet.

Er du mer glad i shopping og puls kan du ta en tur bort til Rimini der du finner alt du måtte trenge.

Les mer om Residence Manuela

For deg som vil bo rolig


Kun fire av leilighetene i komplekset leies ut til turister. De andre bebos av lokale og av denne enkle grunnen aksepteres ikke støy (fester) på nattestid. Så dette er stedet for deg som er ute etter et rolig og fredelig opphold. Dette feriestedet passer veldig fint for deg som reiser med barn da leilighetene er romslige og utstyrte med vaskemaskin og doble bad.

Bo i romslige leiligheter


De komfortable leilighetene er utstyrte med tv, vaskemaskin, komfyr og stort kjøleskap. De har også egen balkong.

Det er heis i bygget, samt parkeringsmuligheter.

Leilighetene på Residence Manuela

Treromsleilighet med 6 soveplasser

Består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa for to personer (passer best for barn), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, to bad med dusj og toalett, samt en balkong.

Sjul teksten
 
 
search map