Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Altomare

 
Residence Altomare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Altomare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Altomare ligger sentralt til og likevel skjermet fra trafikken i Ricciones sentrum. Det er ikke mer enn 150 meter til byens butikker, og spisesteder og enda kortere til den herlige sandstranden.

Hygg dere ved bassenget

På baksiden av bygget kan dere hygge dere ved det trivelige svømmebassenget med vannmassasje og barneavdeling. Dersom dere ankommer med bil kan den parkeres (mot bestilling og betaling) i stedets garasje som ligger ca. 150 m. fra leilighetene. Stedet stiller med gratis sykler og barneseter så dere kan utforske byen på to hjul (her gjelder førstemann til mølla-prinsippet).

Les mer om Residence Altomare

Leilighetene

Leilighetene er nyoppussede og utstyrte med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn og stort kjøleskap), en liten balkong, selvstendig airconditionanlegg, satelitt-tv med dvd-spiller, safe og Wi-Fi.

Leilighetene på Residence Altomare

Ettromsleilighet med 2 soveplasser (type A2 med balkong)

Ettromsleilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn) og dobbeltsovesofa, en liten balkong og eget bad med toalett og dusj. Det er mulighet for én ekstra oppredning (mot betaling), men vi gjør oppmerksomme på at det da blir trangt om plassen.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type B4 med balkong)

Toromsleilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn) og to soveplasser i sovesofa, et soverom med dobbeltseng, en liten balkong og eget bad med toalett og dusj.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (type C6 med balkong)

Treromsleilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn) og to soveplasser i sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkelthuser, en liten balkong og eget bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map