Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Altomare

 
Residence Altomare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Altomare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Altomare ligger sentralt til og likevel skjermet fra trafikken i Ricciones sentrum. Det er ikke mer enn 150 meter til byens butikker, og spisesteder og enda kortere til den herlige sandstranden.

Hygg dere ved bassenget

På baksiden av bygget kan dere hygge dere ved det trivelige svømmebassenget med vannmassasje og barneavdeling. Dersom dere ankommer med bil kan den parkeres (mot bestilling og betaling) i stedets garasje som ligger ca. 150 m. fra leilighetene. Stedet stiller med gratis sykler og barneseter så dere kan utforske byen på to hjul (her gjelder førstemann til mølla-prinsippet).

Les mer om Residence Altomare

Leilighetene

Leilighetene er nyoppussede og utstyrte med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn og stort kjøleskap), en liten balkong, selvstendig airconditionanlegg, satelitt-tv med dvd-spiller, safe og Wi-Fi.

Leilighetene på Residence Altomare

Ettromsleilighet med 2 soveplasser (type A2 med balkong)

Ettromsleilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn) og dobbeltsovesofa, en liten balkong og eget bad med toalett og dusj. Det er mulighet for én ekstra oppredning (mot betaling), men vi gjør oppmerksomme på at det da blir trangt om plassen.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type B4 med balkong)

Toromsleilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn) og to soveplasser i sovesofa, et soverom med dobbeltseng, en liten balkong og eget bad med toalett og dusj.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (type C6 med balkong)

Treromsleilighetene består av en stue med tekjøkken (to kokeplater, mikrobølgeovn) og to soveplasser i sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkelthuser, en liten balkong og eget bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Altomare

Les personlige anmeldelser av Residence Altomare som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Altomare. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Altomare

familie fra Oslo, 2 barn 7 Og 15 år

Veldig stor og fin leilighet. Satelitt TV med masse kanaler, fin ute plass og fint basseng.

Hvis 250 meter er rett på stranden, lurer jeg på hva som er like ved stranden......

Wifi er gratis, men virker kun utenfor hotellet......

Fikk gratis inngang til badeland, 500 meter fra hotellet, så fint ut, men brukte det ikke.

Gratis leie av sykler.

Stranden er veldig fin, når man først kommer dit.

Les mer

Hanne og familie fra Lillehammer i Norge boede på Residence Altomare i Riccione fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi hadde en fin uke på Altomare. Nydelig og nyoppusset leilighet som fungerte fint for en familie på 5. Litt rart å måtte kjøpe plass på stranden, men satte pris på det etterhvert. Da fikk vi en "fast plass" og kunne komme å gå som vi ville. Det kunne muligens vært beskrevet bedre at Alomare lå et stykke fra sentrum. det er en del butikker i nærområdet, og vi oppfattet ikke at det fantes et større sentrum i gangavstand... Mulig sluttrengjøring og hånklær / sengetøy kunne væt inkludert i prisen, samt et skift/rebgjøring underveis i løpet av ei uke...Men alt i alt et veldig hyggelig opphold! Anbefaler det gjerne videre til venner og kjente.

Les mer

Bedømmelse av Residence Altomare

Les mer
 
search map