Hotell i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Gala Riccione

 
Hotel Gala Riccione er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Gala Riccione er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Gala Riccione lokker med vakre, lyse rom, stilfull innredning og gangavstand til både sandstrand, badebyen Ricciones sentrum og togstasjon (alt innen en 250 m radius). Hotellet gjennomgikk en totalrenovasjon i 2006 og alle rommene har fått egen balkong/terrasse. Dette er et perfekt overnattingssted for par.

Innta frokost på terrassen

Tre inn i resepsjonen på hotellet der dere også finner en bar med store vinduer som skaper en lys og behagelig atmosfære, noe som også gjelder i salongområdet og i frokostsalen - møblert med smakfulle møbler. Frokosten serveres som buffet og kan nytes på den store terrassen når været tillater det i sommermånedene.

Les mer om Hotel Gala Riccione

La strandferien begynne

Av andre nyttige fasiliteter på hotellet kan vi nevne heis, vaskeservice (mot tillegg) og parkering (mot tillegg) - enten offentlig parkering foran hotellet eller i et parkeringsanlegg ca. 2 minutters gange unna (prisen er den samme). Det er ikke havutsikt fra hotellet med unntak av i de øverste etasjene der de glitrende bølgene kan skimtes. Hotellet har i tillegg en spesiell avtale med en av lidoene når det gjelder strandservice, noe dere dermed kan bestille direkte gjennom hotellet og heller bruke dagene på å slikke sol og boltre dere i Adriaterhavet.

Enkeltrom Standard med balkong:
- Hotellets 3 enkeltrom har møblert balkong (ca. 6 m² stor), halvannenseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner og dusj.
Dobbeltrom Standard med balkong:
- De 22 Standardrommene har møblert balkong (ca. 6 m² stor), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner og dusj.
Dobbeltrom Superior med balkong:
- De 3 Superiorrommene er større enn Standardrommene og har møblert terrasse (ca. 15 m² stor), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner, morgenkåpe og dobbeltdusj med vannmassasje.
Dobbeltrom Deluxe med terrasse:
- De 3 Deluxerommene er større enn Standardrommene og har møblert terrasse (ca. 30 m² stor), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner, morgenkåpe og dobbeltdusj med vannmassasje.

Sjul teksten
 
 
search map