Hotell i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Gala Riccione

 
Hotel Gala Riccione er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Gala Riccione er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Riccione her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Gala Riccione lokker med vakre, lyse rom, stilfull innredning og gangavstand til både sandstrand, badebyen Ricciones sentrum og togstasjon (alt innen en 250 m radius). Hotellet gjennomgikk en totalrenovasjon i 2006 og alle rommene har fått egen balkong/terrasse. Dette er et perfekt overnattingssted for par.

Innta frokost på terrassen

Tre inn i resepsjonen på hotellet der dere også finner en bar med store vinduer som skaper en lys og behagelig atmosfære, noe som også gjelder i salongområdet og i frokostsalen - møblert med smakfulle møbler. Frokosten serveres som buffet og kan nytes på den store terrassen når været tillater det i sommermånedene.

Les mer om Hotel Gala Riccione

La strandferien begynne

Av andre nyttige fasiliteter på hotellet kan vi nevne heis, vaskeservice (mot tillegg) og parkering (mot tillegg) - enten offentlig parkering foran hotellet eller i et parkeringsanlegg ca. 2 minutters gange unna (prisen er den samme). Det er ikke havutsikt fra hotellet med unntak av i de øverste etasjene der de glitrende bølgene kan skimtes. Hotellet har i tillegg en spesiell avtale med en av lidoene når det gjelder strandservice, noe dere dermed kan bestille direkte gjennom hotellet og heller bruke dagene på å slikke sol og boltre dere i Adriaterhavet.

Enkeltrom Standard med balkong:
- Hotellets 3 enkeltrom har møblert balkong (ca. 6 m² stor), halvannenseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner og dusj.
Dobbeltrom Standard med balkong:
- De 22 Standardrommene har møblert balkong (ca. 6 m² stor), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner og dusj.
Dobbeltrom Superior med balkong:
- De 3 Superiorrommene er større enn Standardrommene og har møblert terrasse (ca. 15 m² stor), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner, morgenkåpe og dobbeltdusj med vannmassasje.
Dobbeltrom Deluxe med terrasse:
- De 3 Deluxerommene er større enn Standardrommene og har møblert terrasse (ca. 30 m² stor), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internettforbindelse, safe, lcd-tv med satelittkanaler og eget bad med toalett, hårføner, morgenkåpe og dobbeltdusj med vannmassasje.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Gala Riccione

Les personlige anmeldelser av Hotel Gala Riccione som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Gala Riccione. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Gala Riccione

Bedømmelse av Hotel Gala Riccione

Les mer

Bedømmelse av Hotel Gala Riccione

Les mer

Bedømmelse av Hotel Gala Riccione

Les mer
 
search map