Ferieovernattinger i Riccione

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Velholdt og eklusivt

Riccione ligger mellom badebyene Cattolica og Rimini. I takt med at byene har vokst, er de 3 byene faktisk på vei til å vokse sammen og ligger som perler på en snor. Hvor det i Rimini er endel høye bygninger som står meget tett, har de i Riccione valgt å holde byen mer åpen med lavere bygninger. Riccione fremstår mer vellholdt og eksklusivt enn Rimini, og i byen finnes det en rekke eldre villaer, hager og grønne områder. Riccione er en relativt ny by som ble kjent som en badeby på 50-tallet. I motsetning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsakelig bebodd av italienske turister. Her byr de på gode handlemuligheter av klær og sko m.m., samt at det finnes et godt utvalg av barer, restauranter og kaféer.

Stemningen som vil gjøre deg og dine barn glade

Byens hovedgate blir hver kveld fra kl 18.00 gjort om til en gågate, som gir de lune sommerkveldene en helt spesiell stemning. I dagtimene går de fleste ned til de gode sandstrendene, som ligger like nedenfor byens gater. Her er det både mulig å leie solsenger og parasoller og å oppholde seg på de offentlige områdene, som er gratis. Toget kjører opp bak byen, og det høres svakt når man befinner seg på gågaten. Får man lyst til å innta litt kultur kan man absolutt ta toget til Rimini, og det tar bare 15 minutter. Herfra kan man da gå til Riminis hyggelige historiske sentrum, som byr på gamle fine bygninger og monumenter fra bla. Romertiden. Får man lyst til å kjøpe fersk fisk til kveldsmiddag finnes det et fint torg hvor de lokale ofte handler. Hvis du har lyst til å oppleve noe som skal gå på barnas ønsker, bør dere unne dere et besøk i den fantastiske og store naturparken Oltremare i Riccione. Her kan dere både se delfiner, havskilpadder og andre dyr som lever i vannet.

Bestill ferieovernattinger i Riccione

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Riccione og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map