Ferieovernattinger i Portoverde

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Portoverde Holiday Village ligger ca. 1 km fra Cattolica og 5 km fra Riccione, og er et hyggelig feriested bygget rundt en liten havn - absolutt verdt et besøk om sommeren. I tillegg til å kunne leie sykler, kan dere benytte dere (mot betaling) av resepsjonens safer. Det er også et minimarked, privat strand med parasoller og solsenger, stort svømmebasseng ved havet (åpent fra juni til september), liten fotballbane, go-kart-bane, hesteridning og en rekke andre aktiviteter som også kan benyttes mot betaling. Det er også flere spisesteder, isbar og kaféer her.

Bestill ferieovernattinger i Portoverde

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Portoverde og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map