Hotell i Portico di Romagna i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Hotellets herlige gårdshage Biblioteket og tv-stuen Matlagingskurs Uimotståelig ravioli Frokostbuffeten
 
Al Vecchio Convento er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Al Vecchio Convento er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Portico di Romagna her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Når dere trer inn på dette historiske hotellet (eiendommen er fra 1840) finner dere en bar, en hyggelig tv-stue med bibliotek, peisestue, spisesal og en herlig, uforstyrret gårdshage som blir brukt flittig i sommermånedene.

Historisk hotell med avslappende gårdshage

Dere blir møtt av enten herren eller fruen i huset, Gianni eller Marisa, sønnene Massimiliano og Matteo eller danske Ulla, som hovedsakelig står for driften av familiens språkskole. I resepsjonen (der det også er Wi-Fi) kan dere få opplysninger og brosjyrer om forskjellige aktiviteter og utfluktsmuligheter i området, eksempelvis den nærliggende nasjonalparken Casentinodalen, besøk i vinkjellere og italienske språkkurs.

Les mer om Al Vecchio Convento

Hyggelig restaurant med lokale retter

I restauranten kan dere enten spise a la carte eller halvpensjon. Kjøkkenet er basert på lokale produkter som trøfler, sopp, villsvin, hare og ville krydderurter. Det arrangeres til og med skreddersydde matlagingskurs med mulighet for å få innsikt i det lokale kjøkkenet. Frokosten serveres som buffet og byr blant annet på hjemmelaget syltetøy, kaker og brød.

Rommene

- De 15 rommene er alle forskjellig innredet med antikke møbler, f.eks. senger i tre eller støpejern. 9 av rommene ligger i andre- og tredje etasje på hotellet ved hovedgaten Via Roma, mens de 6 andre rommene ligger i et annet bygg ca. 50 meter lengre ned i gaten. Rommene har alle tv med italienske kanaler (satelitt-tv i felles tv-stue), telefon (i de 9 rommene i hovedbygget) og et bad med toalett og dusj. To av rommene har mulighet for én ekstra oppredning.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Al Vecchio Convento

Les personlige anmeldelser av Al Vecchio Convento som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Al Vecchio Convento. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Al Vecchio Convento

Regional sjarme!

Veldig hyggelig velkomst og god mat i den tilhørende restauranten. Enkelt, rent og pent rom med noe bråk fra restaurantens uteservering fordi det var varmt og vi hadde vinduet oppe. Veldig bra frokost og frokosthall ute/inne.

Les mer

Bedømmelse av Al Vecchio Convento

Les mer

Bedømmelse av Al Vecchio Convento

Les mer

Bedømmelse av Al Vecchio Convento

Les mer

Bedømmelse av Al Vecchio Convento

Les mer
 
search map