Hotell i Portico di Romagna i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Hotellets herlige gårdshage Biblioteket og tv-stuen Matlagingskurs Uimotståelig ravioli Frokostbuffeten
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Når dere trer inn på dette historiske hotellet (eiendommen er fra 1840) finner dere en bar, en hyggelig tv-stue med bibliotek, peisestue, spisesal og en herlig, uforstyrret gårdshage som blir brukt flittig i sommermånedene.

Historisk hotell med avslappende gårdshage

Dere blir møtt av enten herren eller fruen i huset, Gianni eller Marisa, sønnene Massimiliano og Matteo eller danske Ulla, som hovedsakelig står for driften av familiens språkskole. I resepsjonen (der det også er Wi-Fi) kan dere få opplysninger og brosjyrer om forskjellige aktiviteter og utfluktsmuligheter i området, eksempelvis den nærliggende nasjonalparken Casentinodalen, besøk i vinkjellere og italienske språkkurs.

Les mer om Al Vecchio Convento

Hyggelig restaurant med lokale retter

I restauranten kan dere enten spise a la carte eller halvpensjon. Kjøkkenet er basert på lokale produkter som trøfler, sopp, villsvin, hare og ville krydderurter. Det arrangeres til og med skreddersydde matlagingskurs med mulighet for å få innsikt i det lokale kjøkkenet. Frokosten serveres som buffet og byr blant annet på hjemmelaget syltetøy, kaker og brød.

Rommene

- De 15 rommene er alle forskjellig innredet med antikke møbler, f.eks. senger i tre eller støpejern. 9 av rommene ligger i andre- og tredje etasje på hotellet ved hovedgaten Via Roma, mens de 6 andre rommene ligger i et annet bygg ca. 50 meter lengre ned i gaten. Rommene har alle tv med italienske kanaler (satelitt-tv i felles tv-stue), telefon (i de 9 rommene i hovedbygget) og et bad med toalett og dusj. To av rommene har mulighet for én ekstra oppredning.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Rosa dei Venti

Fiascherino di Lerici, Liguria

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Porta San Mamolo

Bologna, Emilia-Romagna

Agriturismo Lodole

Monzuno, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map