Ferieovernattinger i Portico di Romagna

Middelalderbroen Ponte della Maestà fra 1200-tallet Den antikke Brusia-broen og et fossefall
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Portico di Romagna er et lite lokalsamfunn med 400 innbyggere der det hersker en avslappende følelse av trygghet og livsglede. Landsbyen ligger på en frodig bakkeside mellom Forli i Emilia-Romagna (ca. 33 km) og Firenze i Toscana (ca. 75 km).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Fargerik by

Byens rolige og vennligsinnede stemning henger unektelig sammen med pleiehjemmet og de mange eldre beboerne i gatebildet, samt de mange pottene og krukkene fylt med allverdens fargeglade blomster som pryder gatene. Ta turen opp i utsiktstårnet der dere kan nyte den panoramiske utsikten over byen og det grønne landskapet. Ellers finner dere både minibank, språkskole, bensinstasjon, kiosk, dagligvarehandel, bakeri, slakter og bar her i byen.

Les mer om Portico di Romagna

Kom tett på naturen

Byen ligger i utkanten av den vidstrakte nasjonalparken med det klingende navnet: Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi Monte Falterona Campigna. Her er det gode muligheter for å plukke sopp og trøffel på høsten, og å oppleve ville orkidéer, samt se spor etter ulver, hjort og villsvin hele året. I tillegg renner Montone-elva forbi Portico di Romagna og under middelalderbroen Ponte della Maestà, og danner naturlige bassenger/kulper med små fossefall og gode bademuligheter knappe 500 meter fra byen. Det går også en tursti fra byen, så det er lett å komme seg ut og nyte den herlige naturen.

Ta del i byfestene

Andre helg i oktober arrangeres årets viktigste byfest: Sagra dei frutti del sottobosco e dell'artigianato artistico - nok et navn som simpelthen triller av tungen. Grovt oversatt betyr det "Festivalen for bær og kunst", og dere kan spasere blant boder med lokale produkter og festlige innslag på et livlig marked. Utover det er det mange artige opplevelser om sommeren, som utendørsteater. utflukter og mindre matmesser.

Bestill ferieovernattinger i Portico di Romagna

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Portico di Romagna og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map