Hotell i Parma

Verdi Hotel

 
Verdi Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Verdi Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Parma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Parma er kanskje ikke det første du tenker på når du planlegger byferie. Men byen har flere monument, historisk interesse og er selvfølgelig verdenskjent for spesielt to av sine lokale produke; Parmigiano Reggiano og Prosciutto di Parma, henholdsvis parmasan ost og parmaskinke. Og er du interessert i opera er Parma operahuset verdt et besøk i sesongen. Besøk også Piazza Duomo med katedralen og kirken San Giovanni Evangelista.

Parma er en ganske rik og levende by. Og de er i Parma, som i resten av regionen Emilia-Romagna, og med rette stolt av sine mattradisjoner og matkultur generelt. Byen dateres tilbake til Etruskerne og ble senere styrt av romerne, som i middelalderen gjorde det til et regionalt senter for handel.

Les mer om Verdi Hotel

Alt du behøver for en langhelg

Hotel Verdi holder til i en gammel, elegant villa og rommer kun 20 rom. Her hersker en avslappet atmosfære, og hotellet stiller med alt du behøver for en langhelg i Parma.

Det er nok av muligheter for gastronomiske herligheter på en av de mange trattoriaer eller restauranter i byen. Rett ved siden av Hotel Verdi er restauranten San Rocco i det som tidligere var den gamle stallbyggningen i den gamle villaen. Den serverer regionale retter med stolte tradisjoner. Når sesongen tillater det og solen er fremme, kan du spise i hagen. Nyt kaffen eller drinken din i baren etter en god dags rusletur rundt i Parmas gater.

Er du her på forretningsreise, har hotellet et lite møterom du kan disponere. Du kan bestille parkeringsplass for mellom 10-15 euro per dag på hotellet og du kan få wi-fi for 3 euro per dag.

Klassiske rom

Det er 20 komfortable rom på Hotel Verdi. Noen av dem har utsikt mot parken. Alle rommene er utstyrte med aircondition, minibar, telefon, satellitt-TV, oppvarming, hårføner og privat bad med dusj.

Les om rommene på Verdi Hotel

Sjul teksten
 
 
search map