Hotell i Parma

Studios Parmigianino Nove

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Parmigianino Nove ligger i Parma sentrum rett overfor Pinacoteca Stuard. Parma er ikke en enorm by, men her bor du så sentralt som mulig. Det er kun 50 meter til Via Cavour og San Paolo-klosteret med det berømte abbedisse-rom, 100 meter fra domkirken, 200 meter fra det Kongelige Teateret, og det tar ikke stort lenger enn 8-10 minutter (ca. 900 meter) å spasere bort til togstasjonen der du enkelt kan bevege deg mot Nord- eller Midt-Italia.

Ankom med offentlig transport... eller i bil

Hvis du er blant de få nord-europeerne som lander på flyplassen i Parma er det kun ca. 2,5 km til leilighetene. Da kan du ta buss nr. 6 eller, hvis du ikke vil drasse for mye på bagasjen, ta en taxi helt frem til døren. Fra togstasjonen kan du ta buss nr. 1 og gå av på holdeplassen ved det Kongelige Teateret (Teatro Regio).
Hvis du reiser hit med bil fra en annen flyplass i landet kan du forlate bilen ved DUC-parkeringshuset i Viale Mentana / Largo Torgello de Strada, og derfra tar det kun ca. 3 minutter å gå til ferieleiligheten din. Vi gjør oppmerksom på at Studios Parmigianino ligger i Parmas miljøsone og du kan ikke kjøre helt frem til adressen med mindre du har fått spesiell tillatelse. Det er dessverre ikke mulig å reservere parkeringsplass på DUC-parkeringshuset.

Komfortable studioleiligheter med tekjøkken

Stedets fire studioleiligheter har blitt innredet i en minimalistisk, men elegant stil. De har alle WiFi, aircondition, flatskjerm-tv og eget bad med toalett og dusj. Tre av leilighetene har dobbeltseng mens den fjerde leiligheten er det dobbeltseng og mulighet for to ekstra soveplasser. Kjøkken /tekjøkken består av to elektriske kokeplater (i leiligheten med 4 soveplasser er det også en mikrobølgeovn) slik at du selv kan organisere frokosten din når du velger å stå opp.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Verdi Hotel

Parma, Emilia-Romagna

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Palazzo Virginio

Firenze, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima

search map