Hotell i Parma

Starhotels Du Parc

 
Starhotels Du Parc er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Starhotels Du Parc er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Parma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Parma er en interessant by

Hotel Torino ligger rett ved siden av Parco Ducale, og med gangavstand til det historiske sentrum. Parma er kanskje ikke det første stedet du tenker på å gå når du planlegger en storbyferie. Men faktisk tilbyr byen noen av de fineste kunstverk, monumenter og bygninger i Nord-Italia. Operahuset og Katedralen i Parma er de mest berømte severdighetene.

Parma er en ganske rik og livlig by med en lang historie, og i tillegg til disse monumentene er den internasjonalt berømt for to deilige matvarer: Parmaost og parmaskinke.

Stemningsfullt hotell med to restauranter

Hotel Torino ligger i en historisk bygning kjent som "is-fabrikken". Det er et ganske stort hotell med 169 rom, som tilbyr gode tjenester og fasiliteter.

Til middag/kveldsmat kan du slå deg ned i Canova-restauranten hvor du kan smake på tradisjonelle Parma-kjøkken, og når lunsj eller frokost skal inntas, kan du sette deg til rett i Aiglon-restauranten.

I tillegg tilbyr Hotel Torino mange tjenester som gym, gratis Wi-Fi og portier-service. Baren og salongen Le Bistrot er stedet hvor du kan slappe av og bestille forfriskninger på slutten av dagen.

Hvis du ankommer med bil kan du parkere i garasjen for 10 Euro per natt. Et liten forretningssenter og møterom er tilgjengelig for de som reiser i forretningsformål.

Les mer om Starhotels Du Parc

Klassiske og romslige rom

Hotellet har 169 komfortable og klassisk innredede rom. Alle rommene har minibar, air condition, safe, telefon, satellitt-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj og/eller badekar.

Les om rommene på Starhotels Du Parc

Sjul teksten
 
 
search map