Hotell i Parma

NH Parma

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gangavstand fra den historiske bykjernen

Parma er en by med et interessant, historisk innhold, deriblant noen av Nord-Italias fineste monumenter, samt et anerkjent operahus. Dessuten finner du flere gode restauranter, barer, kaféer og designerbutikker her.
NH Parma Hotel ligger kun noen få minutters gange fra den historiske delen av byen, og ca. 10 minutters gange fra Parmas berømte domkirke, som for øvrig er prydet med noen vakre fresker. Teatro Regio di Parma ligger bare 900 meter fra NH Hotel Parma.

Parma er en ganske velstående og levende by med en interessant historie som kan dateres tilbake til etruskerne. Senere ble byen til et romersk sentrum og utviklet seg videre opp gjennom Middelalderen. I tillegg til dette er Parma verdenskjent i den gastronomiske verdenen med sine to store lokalprodukter; Parmigiano Reggiano og Prosciutto di Parma - henholdsvis Parmesanost og Parmaskinke.

Les mer om NH Parma

Mange fasiliteter og et moderne treningsrom

Start dagen med en stor og variert frokostbuffét. Til lunsj og middag kan du nyte restaurantens lokale retter og andre italienske spesialiteter. Baren er åpen dersom du skulle få lyst på en cappuccino eller en avkjølende drink og noen lette snacks. Det er Wi-Fi på hele hotellet og dersom du kommer med bil kan du parkere i hotellets store garasje (€10 per natt). Forretningsreisende kan glede seg over flere møtelokaler til deres disposisjon.

Moderne rom med enten balkong eller terrasse

Hotel NH Parma har 120 moderne rom som alle er lydisolerte og har enten balkong eller terrasse. De er også utstyrte med satellitt-tv, gratis Wi-Fi, safe, skrivebord, aircondition, minibar og privat bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på NH Parma

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av NH Parma

Les personlige anmeldelser av NH Parma som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av NH Parma. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av NH Parma

Les mer
 
search map