Hotell i Parma

CDH Hotel Villa Ducale

 
CDH Hotel Villa Ducale er ikke tilgjengelig for øyeblikket
CDH Hotel Villa Ducale er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Parma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er kun en 10 minutters kjøretur fra hotellet inn til den sentrale delen av byen som ligger ca. 2 km unna. Du bor 1,5 km fra motorveien og 7 km fra messesenteret, og her får du et godt hotell til en god pris.

Parma er kanskje ikke det første som dukker opp i hodet ditt når du planlegger en byferie. Men byen har flere severdige monumenter, historisk interesse og er naturligvis verdenskjent for spesielt to av sine lokale produkter; Parmiggiano Reggiano og Prosciutto di Parma, som er henholdsvis Parmesanost og Parmaskinke. Og er du interessert i opera er Parmas operahus vel verdt er besøk i sesongen. Besøk også gjerne Piazza Duomo med katedralen og kirken San Giovanni Evangelista.

Parma er en velstående og levende by, og de lokale er svært stolte av sine mattradisjoner og matkultur generelt - med rette.

Høyt servicenivå

Det holdes et høyt servicenivå på Hotel Villa Ducale og morgenen starter med en stor frokostbuffét i samme restaurant som det om kvelden serveres tradisjonelle spesialiteter fra Emilia-Romagna.

Hageterrassen gir deg gode muligheter for å nyte en avkjølende drink om ettermiddagen, eller en cappuccino i solen om formiddagen. Er du av den aktive typen kan du unne deg en frisk treningsøkt i hotellets treningsrom.

Det er gratis parkering for alle gjester på Hotel Villa Ducale, samt fire møtelokaler og gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Les mer om CDH Hotel Villa Ducale

Store, lyse rom

Det er 113 rom på hotellet med både moderne og tradisjonelle møbler. Alle rommene har aircondition, oppvarming, satellitt-tv, minibar, safe, Wi-Fi og privat bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på CDH Hotel Villa Ducale

Sjul teksten
 
 
search map