Hotell i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Bassenget er kun et av de mange høydepunktene på Villa Belfiore Dra på landet med In-Italia In-Italia tilbyr opphold i Emilia-Romagna Bli møtt av innbydende uteområder I restauranten spiser du lokalt og nasjonalt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Villa Belfiore har også et stort basseng og et velværesenter med sauna, massasje og mange andre forskjellige behandlinger.

Slapp av ved bassengkanten

Nyt freden blant vakre blomster og legg på svøm i bassenget som ligger i hagen omkranset av fiken- og epletrær. Eller hva med å senke skuldrene i velværesenteret etter en avslappende massasje? Hotel Villa Belfiore ligger i enden av en blindvei, så dere hører ikke forbipasserende trafikk og dere kan la leiebilen stå trygt på stedets gratis parkering.

Les mer om Hotel Villa Belfiore

Unn dere en stranddag

Det er ca. 1 km inn til den nærmeste landsbyen, Ostellato, der dere finner et par spisesteder. Dersom dere fortsetter ca. 25 km videre derfra kommer dere til Adriaterhavets strender ved Porto Garibaldi, ca. 30 km unna den historiske byen Ferrara og knappe 20 km fra den sjarmerende kanalbyen Cornacchio.

Rommene:
- Rommene ligger enten i hovedhuset (10 stk) eller i bygningen ved siden av (8 stk) i enten første- eller andre etasje (ingen heis), og er alle utstyrt med satelitt-tv, telefon, aircondition og bad med toalett og dusj. Det er også familierom på Hotel Villa Belfiore.

Rommene på Hotel Villa Belfiore

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map