Hotell i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Bassenget er kun et av de mange høydepunktene på Villa Belfiore Dra på landet med In-Italia In-Italia tilbyr opphold i Emilia-Romagna Bli møtt av innbydende uteområder I restauranten spiser du lokalt og nasjonalt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Villa Belfiore har også et stort basseng og et velværesenter med sauna, massasje og mange andre forskjellige behandlinger.

Slapp av ved bassengkanten

Nyt freden blant vakre blomster og legg på svøm i bassenget som ligger i hagen omkranset av fiken- og epletrær. Eller hva med å senke skuldrene i velværesenteret etter en avslappende massasje? Hotel Villa Belfiore ligger i enden av en blindvei, så dere hører ikke forbipasserende trafikk og dere kan la leiebilen stå trygt på stedets gratis parkering.

Les mer om Hotel Villa Belfiore

Unn dere en stranddag

Det er ca. 1 km inn til den nærmeste landsbyen, Ostellato, der dere finner et par spisesteder. Dersom dere fortsetter ca. 25 km videre derfra kommer dere til Adriaterhavets strender ved Porto Garibaldi, ca. 30 km unna den historiske byen Ferrara og knappe 20 km fra den sjarmerende kanalbyen Cornacchio.

Rommene:
- Rommene ligger enten i hovedhuset (10 stk) eller i bygningen ved siden av (8 stk) i enten første- eller andre etasje (ingen heis), og er alle utstyrt med satelitt-tv, telefon, aircondition og bad med toalett og dusj. Det er også familierom på Hotel Villa Belfiore.

Rommene på Hotel Villa Belfiore

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Belfiore

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Belfiore som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Belfiore. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 15 anmeldelser fra Hotel Villa Belfiore

Supert kjøkken

Hotel Villa Belfiore skiller seg ut ved å ha et fantastisk kjøkken - deres antipasto-buffét var enestående og det samme gjaldt frokostbufféten. Vi merket at det var utenfor sesongen; bassenget var fortsatt tildekket, hagemøblene ble satt frem mens vi var der. Det var generelt mye klargjøring rundt oss. Men alle var supersøte og imøtekommende, og gav oss en god opplevelse.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Belfiore

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Belfiore

Les mer

Nydelig beliggenhet og god mat.

Hele oppholdet var fantastisk. Personalet enormt velkomne, hotellet i god stand og rent, og maten var helt fantastisk.
Vi reiste med våres 1 1/2 år gamle sønn som sjelden sitter stille, men det var ikke noe problem, fordi selv om det var en veldig fin restaurant, er den italienske måten så aslappet og barnevennlig.
Det eneste jeg vil si er at som de fleste steder i Italia spiser man veldig sent og kl. 20 er normal leggetid for vår sønn, så de fleste kveldene nådde vi ikke å komme helt gjennom måltidet, som man betaler for. Maten er også mer eller mindre det samme, så etter tre dager med halvpensjon trengte vi å prøve noe nytt.
Det eneste virkelige negative her var at det var ingen som hadde fortalt oss at det var et bryllup på hotellet på den siste dagen vi var der. Det var høy musikk rett utenfor vinduet vårt til kl. 1 om natten, så vi ble litt omtåket neste dag. Det ville ha vært fint å vite eller kanskje å ha fått et rom lenger bort fra all festligheter.
Bassenget er deilig og holdt veldig rent.

Les mer

Den beste ferie

Hotel Villa Belfiore er et lite paradis. Omgitt av frukttrær ligger huset og bassenget, hvor du kan kjøle deg ned når det trengs.
Servicen og maten på stedet er helt fortreffelig. Vi ble hilst farvel med fingerkyss og store armbevegelser, da vi mot vår vilje måtte avslutte ferien vår. Vi kunne ha vært der for alltid .

Les mer

Et beroligende sted

Helt fantastisk sted!
Hyggelig innredet og romslige rom, rent.
Vakker hage med ulike sitteplasser og bademuligheter.
Herlig personale/eiere!
Helt fantastisk mat! Det meste av grønnsaker og frukt dyrkes i hagen eller rett utenfor. Familien tar vare på alt og det er kun ferske råvarer.
Frokosten og lunsjen var suverene. Gode, egne viner. Gården lager også egne pickles og marmelader som man kan kjøpe. Hyggelig miljø.
Deres middager er fantastiske med mengder av ulike forretter og deretter pasta, kjøtt...
Veldig rimelige priser for denne type mat!

Les mer
 
search map