Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Tuscany and more

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette programmet inkluderer 5 netter i leiligheten, 2 matlagingskurs med lunsj, vinsmaking og kokebok. Du har også 2 gourmetmiddager i en typisk restaurant i området. Du vil også få forslag til severdigheter og lokale produsenter (Parmigano Reggiano, Grappa, Balsamicoeddik, typiske oster og vinprodusenter). Samt forslag til utflukter til byer som Bologna, Modena, Firenze, Lucca m.m. Minimum antall deltakere er 2 personer og maks 20 personer. Dette betyr at du lage mat sammen med andre. Dette fine kurset holdes mellom 7/4-30/6 og 25/8-3/11.

For deg som lengter etter det genuine

Både Toscana og Emilia-Romagna er som nevnt regioner som er allment kjent for sin fine og ekte mat. Emilia Romagna er spesielt kjent for sin Parmigiano Reggiano, og sin unike balsamicoeddik. Regionen, en av Italias rikeste, har et herlig innlandet og vakre byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna. Her produseres også den berømte Lambrusco-vinen, som det er flere varianter å velge mellom og med høyere status enn de vi vanligvis kjenner. Med andre ord kan du si at regionen er et sted for deg som ønsker total avslapning, og som setter pris på god mat.

Du er omgitt av vakkert landskap

Kurset holdes på Borgo Pianello, en av de eldste gårdene i området, nær den toskanske grensen og ved siden av den frodige dalen Valle Dardagna og Riva-fjellene. Dette betyr at om du kommer her i vintermånedene har du muligheten til å gå på ski i Apenninene.

Gården ligger ca. 76 km sørvest for Bologna, er omgitt av grønne åser, felt og fjell. Et veldig vakkert landskap med en romantisk touch. Her blir du tatt godt vare på, vanligvis av eieren selv, Marco. Stedet er laget for å slappe av i fredelige omgivelser. I den omkringliggende hagen på ca. 10.000 m² er det et utendørs svømmebasseng hvor du kan nyte det vakre landskapet. Det er også felles grillområder. En bar er åpen i høysesongen ca. 15/6-15/9. Vinsmaking er tilgjengelig på forespørsel og gårdens vin kan du alltid kjøpe med deg hjemme.

Toscana og mer, 5 netter fra lørdag til torsdag

Dag 1;
Ankomst på en lørdag, innsjekking etter 14:00 og middag på gourmetrestauranten
Dag 2;
Matlagingskurs starter kl. 10.00 under ledelse av kjøkkensjefen Stefania, hvor du lærer å lage typiske retter fra Bologna som hjemmelaget pasta med ragussaus. Aperitif og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 3;
Matlagingskurs igjen med Stefani som i dag viser hvordan man lager "grønne" retter fra Toscana, som for eksempel ribollita (typisk suppe). Aperitif og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 4;
Fridag for å se deg rundt i området og avslutte med en gourmetmatmiddag.
Dag 5;
Fridag for bare å slappe av ved bassenget eller i hagen, eller hvorfor ikke oppdage omgivelsene dine.
Dag 6;
Sjekk ut og avreise.

Prisene inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller bilutleie)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter
- Øvrig som ikke er nevnt under inkludert

Du bor i fine leiligheter

Leiligheten du får, avhenger av hvor mange dere er. Det kan være i en studioleilighet eller en leilighet med et separat soverom. Leilighetene på Borgo Pianello er både hyggelige og komfortabelt innredede, noen med synlige steinvegger og hvelvede tak. De er alle utstyrt med peis, satellitt-TV, Wi-Fi, DVD og CD-spiller, kjøkkenkrok med to kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister, grill og ovn. Alle har eget bad med dusj eller badekar og hårføner samt toalettartikler.

Leilighetene har egen uteplass, enten direkte eller utenfor hagen. Det er bryllup og andre arrangementer på Borgo Pianello på grunn av det hyggelige miljøet.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo Pianello - Pasta & Pizza

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Smak på Italia 8 dager

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Cooking Bologna

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Populært i Emilia-Romagna

search map