Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Taste of Italy

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

La smaksløkene dine løpe løpsk

Emilia-Romagna er en av landets fine områder og er kjent for sitt fine kjøkken. Det er herfra den berømte osten Parmigiano Reggiano kommer, regionen er også kjent for sin gode "salumi", det vil si skinke og salami, samt for sin unike balsamicoeddik. I tillegg til dette er det vakre innland, lange sandstrender og flere sjarmerende, historiske byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna.

Du vil legge merke til at landbruket også er en viktig del, her vokser det ikke bare forskjellige avlinger og frukt, men også druer. Den berømte Lambrusco-vinen er produsert her og det finnes flere varianter å velge mellom enn de vi vanligvis kjenner. Emilia-Romagna er med andre ord et sted for deg som ønsker total avslapning og som setter pris på god mat.

Dette programmet inkluderer 7 netter i leilighet, 3 matlagingskurs med lunsj. vinsmaking og kokebok. Du har også tre gourmetmiddager i en typisk restaurant i området. Du vil også få forslag til attraksjoner og lokale produsenter (Parmigano Reggiano, Grappa, Balsameddik, typiske oster og vinprodusenter). Minimum antall deltakere er 2 personer og maks 20 personer. Dette betyr at du eventuelt lager mat sammen med andre. Dette fine kursen holdes mellom 7/4-30/6 og 25/8-3/11.

Et vakkert landskap med grønne åser

Matlagingskurset holdes på Borgo Pianello, nær den toskanske grensen. Gården er en av områdets eldste gårder, og ved siden av deg har du Valle Dardagna, en frodig dal samt Riva-fjellene. Dette betyr at om du kommer her i vintermånedene har du mulighet til å gå på ski i Apenninene.

Den hyggelige lille gården ligger ca. 76 km sørvest for Bologna, er omgitt av grønne åser, felt og fjell. Et vakkert landskap med en fin, romantisk atmosfære. Her er du godt ivaretatt, og det er vanligvis eieren, Marco, som sørger for at du har det bra.

Som gjest har du tilgang til en hage på ca. 10.000 m², med et utendørsbasseng hvor du kan nyte det vakre landskapet. Hvis grillen er på, er det mulighet for dette på en felles grillplass. En bar er åpen i høysesongen ca. 15/6-15/9. Vinsmaking er tilgjengelig på forespørsel og gårdens vin kan du alltid kjøpe med deg hjemme. Den nærmeste restauranten ligger ca. 300 meter unna, og nærmeste matbutikk ligger ca. 2 km fra overnattingsstedet.

Smaken av Italia, 7 netter fra lørdag til lørdag

Dag 1;
Ankomst på en lørdag, innsjekking etter kl. 15.00 og middag på gourmetrestauranten
Dag 2;
Matlagingskurs ledet av kjøkkensjef Stefania, hvor du lærer å lage typiske retter fra Bologna som hjemmelaget pasta med ragussaus. Aperitif og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 3;
Matlagingskurs med Stefani som i dag viser hvordan man lager "grønne" retter fra Toscana, for eksempel ribollita (typisk suppe). Aperitif og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 4;
Fridag til å se deg rundt i området, avsluttes med en gourmetmatmiddag.
Dag 5;
Fridag til bare avslapping ved bassenget eller i hagen, eller hvorfor ikke oppdage omgivelsene dine.
Dag 6;
Fridag for å se deg om i området, avsluttes med en middag på gourmetrestauranten.
Dag 7;
Matlagingskurs/Pizzadag hvor du lærer å lage en ekte italiensk vedovnsbakt pizza, du vil selvsagt lage din egen pizza. Aperitif, lunsj og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 8;
Sjekk ut og avreise.

Prisene inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller bilutleie)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter
- Andre varer som ikke er nevnt under inkludert

Du bor i koselige leiligheter

Leiligheten du får, avhenger av hvor mange dere er. Det kan være i en studioleilighet eller en leilighet med et separat soverom. Leilighetene på Borgo Pianello er både hyggelige og komfortabelt innredet, noen med synlige steinvegger og hvelvede tak. De er alle utstyrt med peis, satellitt-TV, Wi-Fi, DVD og CD-spiller, kjøkkenkrok med to kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister, grill og ovn. Alle har eget bad med dusj eller badekar og hårføner samt toalettsaker.

Leilighetene har egen uteplass, enten direkte eller utenfor hagen. Det arrangeres bryllup og andre arrangementer på Borgo Pianello på grunn av det hyggelige miljøet.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo Pianello - Tuscany and more

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Pasta & Pizza

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Cooking Bologna

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Hotel Leopold

Moneglia, Liguria

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Populært i Emilia-Romagna

search map