Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Smak på Italia 8 dager

 
Borgo Pianello - Smak på Italia 8 dager er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Borgo Pianello - Smak på Italia 8 dager er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lizzano in Belvedere her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

La smaksløkene dine løpe løpsk

Emilia-Romagna er et av landets fine områder og er kjent for sitt fine kjøkken. Det er herfra den berømte osten Parmigiano Reggiano kommer, og regionen er også kjent for sin gode "salumi" - altså skinke og salami - samt for sin unike balsamico. I tillegg til dette er regionen preget av et vakkert innland, lange sandstrender og flere sjarmerende, historiske byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna.

Du kommer til å merke at landbruket også er en viktig ingrediens i regionens oppskrift på suksess. Her vokser det ikke bare forskjellige avlinger og frukt, men også druer. Den berømte Lambrusco-vinen er produsert her, og det finnes langt flere varianter å velge mellom enn de vi vanligvis finner på Vinmonopolet. Emilia-Romagna er med andre ord et sted for deg som ønsker total avslapning og som setter pris på god mat og drikke.

Dette programmet inkluderer 7 netter i leilighet, 3 matlagingskurs med lunsj. vinsmaking, velkomstkurv og kokebok. Du har også en gourmetmiddag på en typisk restaurant i området. Du vil også få forslag til hvilke severdigheter og lokale produsenter (Parmigano Reggiano, Grappa, Balsameddik, typiske oster og vinprodusenter) du kan besøke. Minimum antall deltakere er 2 personer og maks 20 personer. Dette betyr at du eventuelt lager mat sammen med andre.

Et vakkert landskap med grønne åser

Matlagingskurset holdes på Borgo Pianello, nær den toskanske grensen. Gården er en av områdets eldste gårder, og ved siden av deg har du Valle Dardagna, en frodig dal, samt Riva-fjellene. Dette betyr at om du reiser hit i vintermånedene kan du stå på ski i Appenninene.

Den hyggelige, lille gården ligger ca. 76 km sørvest for Bologna, og er omkranset av grønne åser, åkre og fjell. Et vakkert landskap med en fin, romantisk atmosfære. Her blir du godt ivaretatt, og det er vanligvis eieren, Marco, som sørger for at du har det bra.

Som gjest har du tilgang til en hage på ca. 10.000 m², med et utendørsbasseng som skapt for å nyte det vakre landskapet. Dersom grillånden skulle komme over deg, er det mulighet for å få utløp for dette på felles grillplasser. En bar er åpen i høysesongen ca. 15/6-15/9. Vinsmaking er tilgjengelig på forespørsel, og gårdens vin kan du alltid kjøpe med deg hjem. Den nærmeste restauranten ligger ca. 300 meter unna, og nærmeste matbutikk ligger ca. 2 km fra overnattingsstedet.

Dagsprogram

Deilige dager med sol, bading og avslapping kombinert med lokale spesialiteter og matlaging. Kan det bli bedre?

Dag 1;
Ankomst på en lørdag, innsjekking etter kl. 15.00.

Dag 2;
Velkommen til Borgo Pianello, og du starter med en lunsj og fritid slik at du kan utforske omgivelsene eller bare koble av etter reisen ved bassengkanten.

Dag 3;
Matlagingskurs ledet av kjøkkensjef Stefania, hvor du lærer å lage typiske retter fra Bologna som hjemmelaget pasta med ragussaus. Aperitiff og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett og dessert, og vinsmaking som avslutter kurset.

Dag 4;
Matlagingskurs med Stefani som i dag viser hvordan man lager "grønne" retter fra Toscana, for eksempel bruschetta og cantuccini-kakene.

Dag 5;
Matlagingskurs/Pizzadag hvor du lærer å lage en ekte italiensk, vedovnsbakt pizza, og du får selvsagt lage din egen pizza. Aperitiff, lunsj og vinsmaking avslutter kurset.

Dag 6;
Denne dagen er perfekt for å besøke lokale produsenter, gå på tur eller sykle. Det er mye spennende å oppdage i området!

Dag 7;
Enda en fridag til å se deg rundt i området eller senke skuldrene med litt sol og bading. Kvelden avslutter du med en middag på gourmetrestaurant

Dag 8;
Utsjekking og avreise.

Priser og avreiseinformasjon

Kursene arrangeres fra lørdag til lørdag. Det betyr at du søker på en ankomstdag lørdag og 7 netter for å få pris og tilgjengelighet. Kursene arrangeres i perioden 27/4-6/7 og 24/8-2/11.

Prisene inkluderer:
- Syv overnattinger i leilighet
- 3 matlagingskurs med lunsj, vinsmaking og en kokebok
-1 gourmetmiddag på en tradisjonell restaurant

Prisene inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller leiebil)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter (f.eks. turistskatt)
- Annet som ikke er nevnt under inkludert

Du bor i koselige leiligheter

Leiligheten du får, avhenger av hvor mange dere er. Det kan være i en studioleilighet eller en leilighet med et separat soverom. Leilighetene på Borgo Pianello er både hyggelige og komfortabelt innredet, noen med synlige steinvegger og hvelvede tak. De er alle utstyrt med peis, satellitt-TV, Wi-Fi, DVD og CD-spiller, kjøkkenkrok med to kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister, grill og ovn. Alle har eget bad med dusj eller badekar og hårføner samt toalettsaker.

Leilighetene har egen uteplass, enten direkte eller utenfor hagen. Vi gjør oppmerksomme på at det tidvis arrangeres bryllup og andre begivenheter på Borgo Pianello på grunn av de flotte omgivelsene, men at man tar hensyn til andre gjester i så stor grad som mulig. Samtidig er det en fin opplevelse å få være vitne til.

 
 
search map