Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Pasta & Pizza

 
Borgo Pianello - Pasta & Pizza er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Borgo Pianello - Pasta & Pizza er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lizzano in Belvedere her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette programmet inkluderer 4 netter i leiligheten, 2 matlagingskurs med lunsj, vinsmaking og kokebok. Du har også 2 gourmetmiddager i en typisk restaurant i området. Du vil også få forslag til attraksjoner og lokale produsenter (Parmigano Reggiano, Grappa, Balsam eddik, typiske oster og vinprodusenter). Minimum antall deltakere er 2 personer og maks 20 personer. Dette betyr at du eventuelt lager mat sammen med andre. Dette fine kursen holdes mellom 7/4-30/6 og 25/8-3/11.

En velkjent region

Emilia-Romagna er kjent for sin Parmigiano Reggiano, sin gode skinke og salami, samt sin unike balsamicoeddik. Bortsett fra at det er et paradis for elskere av god mat, tilbyr regionen deilige sole- og badestunder, samt et fantastisk innland og historiske byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna, bare for å nevne noen.

At landbruket er en viktig del kan en ikke komme unna, i regionen vokser det ikke bare forskjellige frukter og avlinger, men det er også mye vin. Dette er det berømte Lambruskovins hjemland, og det er flere varianter å velge mellom og høyere status enn de vi vanligvis kjenner hjemme. Med andre ord, vil vi gjerne si at Emilia-Romagna er et sted for deg som ønsker total avslapning og som setter pris på god mat.

Du bor i et vakkert kupert område

Matlagingskurset holdes på Borgo Pianello, et av områdets eldste gårder nær den toskanske grensen. Ved siden av gården ligger Valle Dardagna, en frodig dal og Riva-fjellene, noe som betyr at om du velger å dra hit i vintermånedene, har du mulighet til å stå på ski i Apenninene.

Borgo Pianello ligger ca. 76 km sørvest for Bologna i et veldig vakkert og kupert landskap med en romantisk atmosfære. Her er det lett å komme seg ned og du blir godt ivaretatt, det er vanligvis eieren, Marco, som sørger for at du har det bra.

Det hører en hage på ca. 10.000 m² til huset, hvor du har et utendørs svømmebasseng hvor du kan nyte det vakre landskapet. Du bor med selvhusholdning, men på tomten er det felles grillplass. En bar er åpen i høysesongen ca. 15/6-15/9. Vinsmaking er tilgjengelig på forespørsel og gårdens vin kan du alltid kjøpe med deg hjemme. Den nærmeste restauranten ligger ca. 300 meter unna, samt nærmeste matbutikk, hvor du kan handle med deg godbiter til leiligheten din, har du ca. 2 km.

Du bor i koselige leiligheter

Leiligheten du får avhenger av hvor mange dere er. Det kan være i en studioleilighet eller en leilighet med et separat soverom. Leilighetene på Borgo Pianello er både hyggelige og komfortabelt innredet, noen med synlige steinvegger og hvelvede tak. De er alle utstyrt med peis, satellitt-TV, Wi-Fi, DVD og CD-spiller, kjøkkenkrok med to kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister, grill og ovn. Alle har eget bad med dusj eller badekar og hårføner samt toalettsaker.

Leilighetene har egen uteplass, enten direkte (de i første etasje) eller i hagen (de i 1. etasje). Det er bryllup og andre arrangementer på Borgo Pianello på grunn av det hyggelige miljøet.

Pasta og Pizza, 4 netter fra torsdag til mandag

Dag 1;
Ankomst torsdag, innsjekking etter 14:00 og middag på gourmetrestaurant
Dag 2;
Matlagingskurs/Pizzadag og Tiramisu hvor du lærer å lage en ekte italiensk vedovns pizza, og selvfølgelig vil du få din egen pizza samt lage en ekte tiramisu. Aperitif og lunsj samt vinsmaking avslutter kurset.
Dag 3;
Fridag til å se deg rundt i området, avsluttes med en gourmetmatmiddag.
Dag 4;
Matlagingskurset starter kl. 10.00 under ledelse av kjøkkensjefen Stefania, hvor du lærer å lage typiske retter fra Bologna som hjemmelaget pasta med ragussaus. Aperitif og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 5;
Sjekk ut og avreise.

Prisene inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller bilutleie)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter
- Andre varer som ikke er nevnt under inkludert

 
 

Gjesteanmeldelser av Borgo Pianello - Pasta & Pizza

Les personlige anmeldelser av Borgo Pianello - Pasta & Pizza som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Borgo Pianello - Pasta & Pizza. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Nydelig opphold

Les mer
 
search map