Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - mat, vin og italiensk språk 8 dager

 
Borgo Pianello - mat, vin og italiensk språk 8 dager er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Borgo Pianello - mat, vin og italiensk språk 8 dager er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lizzano in Belvedere her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette programmet inkluderer 7 netter i en leilighet, 2 matlagingskurs med lunsj, vinsmaking, velkomstpose og kokebok. Du får også 1 lunsj og 3 middager på en typisk restaurant i området. I tillegg til maten står det italienske språket i fokus, og du får 3 dager dedikert til dette.

For deg som er interessert i å handle med deg litt godsaker hjem, kan du få forslag til severdigheter og lokale produsenter (Parmigano Reggiano, grappa, balsamico, typiske oster og vinprodusenter). Du kan også få forslag til utflukter til byer som Bologna, Modena, Firenze, Lucca m.m. Minimum antall deltakere er 2 personer og maks 20 personer. Dette innebærer at du eventuelt lager mat og har italiensktimer sammen med andre.

For deg som lengter etter det autentiske

Emilia-Romagna er som sagt en region som er viden kjent for sitt fine og autentiske kjøkken, og da spesielt kjent for sin Parmigiano Reggiano balsamicoeddik. Regionen, som er en av Italias rikeste, frister med et herlig innland og vakre byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna. Her produseres også den kjente vinen Lambrusco, som det finnes flere gode sorter å velge mellom, og ofte med høyere status enn de vi kjenner til fra Vinmonopolet. Med andre ord kan man trygt si at regionen er en perfekt boltreplass for deg som lengter etter total avkobling og som er glad i god mat og drikke.

Du er omgitt av vakre landskap

Kurset holdes på Borgo Pianello (en av de eldste gårdene i området) som ligger nær den toskanske grensen, og ved siden av den frodige dalen Valle Dardagna og Riva-fjellene. Dette betyr at om du reiser hit i vintermånedene har du muligheten til å stå på ski i Appenninene.

Gården ligger ca. 76 km sørvest for Bologna, og er omgitt av grønne åser, åkre og fjell. Et veldig vakkert landskap med en romantisk atmosfære. Her blir du tatt godt vare på, som oftest av eieren selv, Marco. Stedet er som skapt for å slappe av i fredelige omgivelser. I den omkringliggende hagen på ca. 10.000 m² finner du et utendørs svømmebasseng der du kan nyte det vakre landskapet. Det er også felles grillområder til fri benyttelse. En bar er åpen i høysesongen (ca. 15/6-15/9). Vinsmaking er tilgjengelig på forespørsel, og gårdens vin kan du alltid kjøpe med deg hjem.

Dagsprogram

I løpet av disse deilige dagene får du blant annet lære deg hvordan man lager en klassisk ragu, eller som vi i Norden ofte kaller det; bolognese. I tillegg får du tid til å koble av ved bassengkanten eller utforske det herlige landskapet.

Dag 1;
Ankomst på en lørdag, innsjekking etter 14:00. Senk skuldrene og nyt at ferien din såvidt har begynt.

Dag 2;
Finn deg til rette, bli kjent med stedet og området i ro og mak. Denne dagen har du nemlig tid til å dra på kjekke utflukter eller kanskje bare slappe av i en av solsengene ved bassenget. I dag er en ekte "italiensk" lunsj inkludert.

Dag 3;
I dag skal du få lære deg å lage mat av kjøkkensjefen Stefania, som bl.a. lærer deg hvordan man lager klassiske retter fra Bologna, som hjemmelaget pasta med ragu og tortelloni. Aperitiff og lunsj bestående av antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.

Dag 4;
Enda en dag med mat i fokus, og nå er det pizzaen som står i sentrum. I tillegg til at du får vite alle hemmelighetene bak en perfekt italiensk pizza bakt i steinovn, kommer du også til å få lære deg å lage den populære desserten Tiramisu. Aperitiff, lunsj og vinsmaking står også på menyen i dag.
.
Dag 5-7;
Du starter disse morgenene med et italienskkurs på to og en halv time. Lunsjen blir på egenhånd før du tar fatt på ettermiddagen, som også er dedikert til det italienske språket i to og en halv time. Du avslutter de lærerike dagene med en middag på gourmetrestaurant.

Dag 8;
I dag sjekker du ut, og kan enten dra hjem igjen eller fortsette din reise.

Priser og avreiseinformasjon

Kursene arrangeres fra lørdag til lørdag. Det betyr at du søker på en ankomstdag lørdag og 7 netter for å få pris og tilgjengelighet. Kursene arrangeres i perioden 25/5-1/6, 24/8-31/8, 28/9-8/10 og 26/10-2/11.

Prisene inkluderer:
- Syv overnattinger i leilighet
- 2 matlagingskurs med lunsj og vinsmaking
- Kokebok
- 1 Lunsj
- 3 gourmetmiddager på en tradisjonell restaurant
- 15 timer italienskkurs

Prisene inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller leiebil)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter (f.eks. turistskatt)
- Annet som ikke er nevnt under inkludert

Du bor i fine leiligheter

Leiligheten du får, avhenger av hvor mange dere er. Det kan være i en studioleilighet eller en leilighet med et separat soverom. Leilighetene på Borgo Pianello er både hyggelige og komfortabelt innredede, noen med synlige steinvegger og hvelvede tak. De er alle utstyrt med peis, satellitt-TV, Wi-Fi, DVD og CD-spiller, kjøkkenkrok med to kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister, grill og ovn. Alle har eget bad med dusj eller badekar og hårføner samt toalettartikler.

Leilighetene har egen uteplass, enten direkte eller utenfor hagen. Vi gjør oppmerksomme på at det tidvis arrangeres bryllup og andre arrangementer på Borgo Pianello på grunn av de nydelige omgivelsene, men at man i så stor grad som mulig tar hensyn til andre gjester på stedet.

 
 
search map