Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Cooking Bologna

 
Borgo Pianello - Cooking Bologna er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Borgo Pianello - Cooking Bologna er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lizzano in Belvedere her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette programmet inkluderer 3 netter i leiligheten, 1 matlagingskurs med lunsj og vinsmaking samt kokebok. Du har også 2 gourmetmiddager i en typisk restaurant i området. Samt vil du få forslag til severdigheter og lokale produsenter (Parmigano Reggiano, Grappa, Balsamicoeddik, typiske oster og vinprodusenter). Minimum antall deltakere er 2 personer og maks 20 personer. Dette betyr at du eventuelt lager mat sammen med andre. Dette fine kurset holdes mellom 7/4-30/6 og 25/8-3/11.

Et sted for både sjelen og smaksløkene

Emilia-Romagna, er som nevnt, en region kjent for sitt fine kjøkken, delvis for sin Parmigiano Reggiano, sin gode skinke og salami, samt sin unike balsamicoeddik. Men regionen er også kjent for sine lange sandstrender, det fantastiske innlandet og dens sjarmerende, historiske byer som Bologna. Regionen er en av Italias rikeste, her finner du byer som Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna, bare for å nevne noen.

Landbruk er også en viktig del, og i regionen dyrkes det ikke bare forskjellige avlinger og frukt, men også druer, samt er det her de produserer den berømte Lambrusco-vinen, som det er flere varianter å velge mellom og med høyere status enn de vi vanligvis kjenner . Med andre ord kan du si at regionen er et sted for deg som ønsker total avslapning og som setter pris på god mat.

Du er omgitt av vakkert landskap

Kurset holdes på Borgo Pianello, som ligger nær den toskanske grensen, og er faktisk en av områdets eldste gårder. Ved siden av deg har du Valle Dardagna, en frodig dal og Riva-fjellene. Det betyr at om du kommer her i vintermånedene, har du muligheten til å gå på ski i Apenninene.

Gården ligger ca. 76 km sørvest for Bologna og er omgitt av grønne åser, felt og fjell. Et veldig vakkert landskap med en romantisk touch. Her blir du godt tatt vare på og vanligvis av eieren selv, Marco. Stedet er laget for å slappe av i fredelige omgivelser.

I den omkringliggende hagen på ca. 10.000 m² er det et utendørs svømmebasseng hvor du kan nyte det vakre landskapet. Det er også felles grillområder. En bar er åpen i høysesongen ca. 15/6-15/9. Vinsmaking er tilgjengelig på forespørsel og gårdens vin kan du alltid kjøpe med deg hjemme. Den nærmeste restauranten ligger ca. 300 meter unna, nærmeste matbutikk ligger ca. 2 km fra overnattingsstedet.

Matlaging Bologna, 3 netter fra fredag ??til mandag

Dag 1;
Ankomst en fredag, innsjekking etter kl. 14 og middag på gourmetrestauranten.
Dag 2;
Fridag for å se deg rundt i området som avsluttes med en gourmetmatmiddag.
Dag 3;
Matlagingskurs ledet av kjøkkensjef Stefania, hvor du lærer å lage typiske retter fra Bologna som hjemmelaget pasta med ragussaus. Aperitif og lunsj som inkluderer både antipasto, forrett, hovedrett, dessert og vinsmaking avslutter kurset.
Dag 4;
Sjekk ut og avreise

Prisene inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italia og til hotellet
- Transport i området (egen bil eller bilutleie)
- Andre måltider og drikkevarer
- Lokale avgifter
- Andre varer som ikke er nevnt under inkludert

Du bor i fine leiligheter

Leiligheten du får avhenger av hvor mange dere er. Det kan være i en studioleilighet eller en leilighet med et separat soverom. Leilighetene på Borgo Pianello er både hyggelige og komfortabelt innredet, noen med synlige steinvegger og hvelvede tak. De er alle utstyrt med peis, satellitt-TV, Wi-Fi, DVD og CD-spiller, kjøkkenkrok med to kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister, grill og ovn. Alle har eget bad med dusj eller badekar og hårføner samt toalettsaker.

Leilighetene har egen uteplass, enten direkte eller utenfor hagen. Det er bryllup og andre arrangementer på Borgo Pianello på grunn av det hyggelige miljøet.

 
 
search map