Ferieovernattinger i Lido di Volano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lido di Volane er nok den fredeligste blant de kjente Lidi di Comacchio. Denne lidoen ligger nordligst til og tettest på Nasjonalparken Delta del Po. Fra Lido delle Nazioni kjører du gjennom Bertazzi-dalen, som er bebodd av utallige fugler (fra fasaner til flamingoer).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Senk skuldrene i skyggen av pinjetrærne

Byen består hovedsakelig av sommerhus som kun bebos i årets varmeste måneder. Hele boligområdet ligger under pinjetrærne, noe som beholder en behagelig temperatur når solen står på sitt høyeste. Stranden består av fin sand med god plass til alle, og den er velegnet barn. Gå gjennom den frodige pinjeskogen for å komme fra boligområdet til stranden.

Les mer om Lido di Volano

Enkle innkjøpsmuligheter

I Lido di Volano finner du helt enkle innkjøpsmuligheter, men for å få et bredere utvalg og et skikkelig supermarked kan det være lurt å ta en liten kjøretur til enten Goro eller Lido delle Nazioni. Det er ett spisested og en kafé i Lido di Volano.

Sjul teksten
 
 
search map