Feriebolig i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Amalfi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Hotel Amalfi ligger perfekt til ute ved Adriaterhavet i badebyen Lido di Savio. Når dere har nytt solen og barna har fått plasket i havet og lekt i bassenget hele dagen kan dere tilbringe kveldene i byen, der de mange butikkene, restaurantene, barene og kaféene lokker.

En verden av fornøyelsesmuligheter

Dere kan også få med dere flotte kulturelle opplevelser da kulturbyen Ravenna med sine verdenskjente mosaikker og mange historiske byggverk ligger ganske tett på. For barna og ellers unge sjeler som er ute etter mer livlig underholdning kan vi nevne at et av Nord-Italias mest kjente badeland ligger like utenfor Lido di Savio. For de aktive er det gode muligheter for vindsurfing, vannski og andre former for vannsport i byen da det er flere steder som leier ut utstyr til denslags.

Les mer om Residence Amalfi

Nyt utsikten fra balkong

Alle leilighetene er enkle med en lys og funksjonell innredning, med balkong, telefon, to TV-er med satelittkanaler og safe. På stedet finner dere resepsjon, TV-stue, bar, heis og én gratis parkeringsplass pr. leilighet. I tillegg er det leiesykler tilgjengelige så lenge lageret rekker. Residence Hotel Amalfi har privat strand med parasoller og solsenger, men det finnes også offentlige strender i nærheten.

Les om leilighetene på Residence Amalfi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Amalfi

Les personlige anmeldelser av Residence Amalfi som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Amalfi. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Amalfi

Bra

Veldig hyggelig hotell, enkelt, men med veldig fine rom og fantastisk og hjelpsomt personale.

Les mer

Nydelig feriested

Virkelig vellykket ferie på et nydelig hotell direkte beliggende på deilig sandstrand. Hotellet er veldig rent og deilig, personalet er utrolig imøtekommende og ivrig etter å sikre at ferien vår er vellykket. Rommene er rene og deilige - helt nye/renoverte og utstyrt på et høyere nivå enn vi hadde forventet i Italia.
Rommet har strandstoler og parasoll/-ler, også på stranden er servicen virkelig god.
Bassenget er "mini badeland", man kan se på bildene der det er tre sklier og et lite område å svømme i. Det er gratis, men det er ikke et sted man ligger. Det får man ved den deilige stranden hvor det er grunt vann et godt stykke ut (det er satt opp lysker 100 meter fra stranden, så det er ikke de store bølgene).

Les mer

Nydelig strandferie - herlig autentisk italiensk badeby

Familie på fire, inkludert to voksne, to tenåringer og hund har nytt en ukes opphold på Residence Amalfi, Lido Di Savio.

Hotellet ok italiensk standard, vennlig, smilende og alltid hjelpsomme ansatte.

Du kan fint lage litt middag i leilighetens kjøkken. Det er litt sparsommelig møblert i forhold til utstyr av Dansk Standard. Feks. ingen kaffetrakter eller oppvaskmaskin. Det er gassbrennere på komfyren, men elektrisk ovn.

I kjøpet via In-Italia, inkludert to liggestoler på fast plass på stranden foran hotellet. Et strandområde som er privateid, og fri tilgang til vannsklieanlegget. Vi valgte å kjøpe to ekstra liggestoler (10 euro. pr dag. pr. stol), slik at vi alle fire kunne nyte vær og vann på avslappende måte. Stranden var utmerket - søte, koselige og hjelpsomme mennesker. Du kan kjøpe snacks som panini, pizza stykker, pommes frites, kaffe, øl mm.
ALT er på italiensk - du føler at du er på et sommersted der italienerne selv nyter en ferie.

Selve byen er full av liv på den koselige måten. Spesielt om natten når temperaturen har sunket, kommer folk på gaten. Spaserer opp og ned hovedgaten, som er stengt for biler om kvelden.

Det er to gode supermarkeder innen 3-4 minutters gangavstand fra Residence Amalfi. Den ene med meste grønnsaker og frukt, veldig frisk og deilig!

Det er mange koselige kafeer, barer - som selger iskrem, kaffe og fantastiske drinker - alt bare noen få meter fra hotellet!

Vi kjøpte flere ganger fersk pasta, skinke, oliven, osv. i nærliggende slakteri - voila så har du en fantastisk middag uten for mye arbeid på kjøkkenet.

Det finnes flere gode steder å spise - spesielt likte vi strandrestaurantene med vakker utsikt over havet, hvor vi lett kunne spise og drikke for mindre enn 500 kr hele familien!!!


Stor anbefaling her - du får virkelig mye for pengene her.

Les mer

Strandliv

Les mer

Bedømmelse av Residence Amalfi

Les mer

God beliggenhet for sol & bading

Svært hjelpsomt og personlig personale.
Rent og pent, praktisk leilighet.
Nærhet til butikker, restauranter osv.

Les mer
 
search map