Feriebolig i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Amalfi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Hotel Amalfi ligger perfekt til ute ved Adriaterhavet i badebyen Lido di Savio. Når dere har nytt solen og barna har fått plasket i havet og lekt i bassenget hele dagen kan dere tilbringe kveldene i byen, der de mange butikkene, restaurantene, barene og kaféene lokker.

En verden av fornøyelsesmuligheter

Dere kan også få med dere flotte kulturelle opplevelser da kulturbyen Ravenna med sine verdenskjente mosaikker og mange historiske byggverk ligger ganske tett på. For barna og ellers unge sjeler som er ute etter mer livlig underholdning kan vi nevne at et av Nord-Italias mest kjente badeland ligger like utenfor Lido di Savio. For de aktive er det gode muligheter for vindsurfing, vannski og andre former for vannsport i byen da det er flere steder som leier ut utstyr til denslags.

Les mer om Residence Amalfi

Nyt utsikten fra balkong

Alle leilighetene er enkle med en lys og funksjonell innredning, med balkong, telefon, to TV-er med satelittkanaler og safe. På stedet finner dere resepsjon, TV-stue, bar, heis og én gratis parkeringsplass pr. leilighet. I tillegg er det leiesykler tilgjengelige så lenge lageret rekker. Residence Hotel Amalfi har privat strand med parasoller og solsenger, men det finnes også offentlige strender i nærheten.

Les om leilighetene på Residence Amalfi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map