Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Badebyen Lido di Savio byr på en 2 km lang, bred sandstrand. På stranden finner du vannrutsjebaner og restauranter. Det er også områder med offentlig strand, hvor du bare kan slå deg ned med ditt eget badehåndkle.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Aktivitet til lands og til vanns

Her finner du gode muligheter for dyrke eller lære et bredt utvalg av vannsport. Du kan få undervisning i alt fra windsurfing til klassisk seilsport, og Lido di Savio er kjent for å være en sommerdestinasjon for de aktive som også sykler, løper eller trener i et av de mange treningssenterene av høy standard som finnes rundt om i byen.

Avslapping og shopping

Er du av dem som, i tillegg til alle aktivitetstilbudene, ønsker en god sammenheng mellom pris og kvalitet og som ønsker å legge ferien til en velfungerende destinasjon, er Lido di Savio et godt valg. Reiser du med barn har du, foruten lek og avslapping på stranda, mulighet til å besøke et av Italias største vannparker "Mirabilandia", som ligger i nærheten. Du vil også finne et rikt utvalg av restauranter og shoppingmuligheter i bysentrum.

Fest og farger

Ønsker du et kulturelt innslag i ferien eller bare mer shopping, kan det anbefales å bruke en dag i Ravenna. Her finner du ikke mindre enn 8 monumenter som er på UNESCO's liste over bevaringsverdige steder, samt en rekke gode butikker og restauranter. Ønsker du fest og farger er det mange barer og puber i byen, og du kan feste under åpen himmel på et av stranddiskotekene som tradisjonelt etableres her hver sommer. Lido di Savio er et godt valg for deg som gjerne vil ha noe ut av ferien. Her kan du være i full aktiviet hele dagen, og det meste av natten.

Les mer om Lido di Savio

Sjul teksten
 
 
search map