Feriebolig i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

 
Residence Cleo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Cleo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lido degli Estensi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Cleo ligger fredelig til ved den lille havnen i Lido degli Estensi, ca. 800 meter fra stranden og ca. 400 meter fra byens koselige og familievennlige handlegate Viale Carducci , som kan betraktes som byens sentrum. Med andre ord; det perfekte stedet for deg som vil bo godt og tett på alt du trenger til en hyggelig sol- og badeferie.

Gode solmuligheter

På Residence Cleo, som var ferdigbygget i 2009, finner du resepsjon og hage med svømmebasseng med integrert barnebasseng omgitt av en stor solterrasse med parasoller og solsenger. Eiendommen har også et fitnessrom som du har gratis adgang til. I tillegg er det badstue og tyrkisk bad som begge kan benyttes mot et tillegg som betales på stedet.

Hvis stranden frister kan du bestille plass til en rabattert pris. Snakk med resepsjonen, så hjelper de deg gjerne med alt det praktiske.

Det bør bemerkes at det er en lensepumpe som blir satt i gang om våren og på høsten når det regner mye - men det er veldig sjelden at den blir tatt i bruk om sommeren.

Les mer om Residence Cleo

Fine og komfortable leiligheter

De 37 leilighetene kan hver huse opptil 6 personer. De er lyse og pent innredet, og alle er utstyrt med Wi-Fi, aircondition, TV med satellittkanaler (tyske, engelske, nederlandske og franske), safe og et velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. Hver leilighet har egen parkeringsplass og overbygd terrasse/balkong med bord og stoler. Leilighetene er plassert på begge sider av bygningen; den ene med utsikt over havnen og den andre med utsikt over bassenget.

Leilighetene på Residence Cleo

Leilighet

Leilighetene består av oppholdstue med kjøkkenkrok (med oppvaskmaskin, vaskemaskin, mikrobølgeovn og stort kjøleskap på 240 lt) og én soveplass i sovesofa, soverom med dobbeltseng, soverom med tre enkeltsenger, bad med toalett og dusj, og terrasse med bord og stoler og en liten grill.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Cleo

Les personlige anmeldelser av Residence Cleo som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Cleo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence Cleo

Familien Jacobsen

Et hyggelig, koselig sted hvor rengjøring og service er topp. Pen leilighet med god plass og nødvendig utstyr.

Les mer

Bedømmelse av Residence Cleo

Les mer

Bedømmelse av Residence Cleo

Les mer

Bedømmelse av Residence Cleo

Bra hotell

Les mer

Bedømmelse av Residence Cleo

Les mer

Bedømmelse av Residence Cleo

Les mer
 
search map