Feriebolig i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Cleo ligger fredelig til ved den lille havnen i Lido degli Estensi, ca. 800 meter fra stranden og ca. 400 meter fra byens koselige og familievennlige handlegate Viale Carducci , som kan betraktes som byens sentrum. Med andre ord; det perfekte stedet for deg som vil bo godt og tett på alt du trenger til en hyggelig sol- og badeferie.

Gode solmuligheter

På Residence Cleo, som var ferdigbygget i 2009, finner du resepsjon og hage med svømmebasseng med integrert barnebasseng omgitt av en stor solterrasse med parasoller og solsenger. Eiendommen har også et fitnessrom som du har gratis adgang til. I tillegg er det badstue og tyrkisk bad som begge kan benyttes mot et tillegg som betales på stedet.

Hvis stranden frister kan du bestille plass til en rabattert pris. Snakk med resepsjonen, så hjelper de deg gjerne med alt det praktiske.

Det bør bemerkes at det er en lensepumpe som blir satt i gang om våren og på høsten når det regner mye - men det er veldig sjelden at den blir tatt i bruk om sommeren.

Les mer om Residence Cleo

Fine og komfortable leiligheter

De 37 leilighetene kan hver huse opptil 6 personer. De er lyse og pent innredet, og alle er utstyrt med Wi-Fi, aircondition, TV med satellittkanaler (tyske, engelske, nederlandske og franske), safe og et velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. Hver leilighet har egen parkeringsplass og overbygd terrasse/balkong med bord og stoler. Leilighetene er plassert på begge sider av bygningen; den ene med utsikt over havnen og den andre med utsikt over bassenget.

Les om leilighetene på Residence Cleo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Emilia-Romagna

search map