Ferieovernattinger i Gatteo Mare

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nord for den kjente badebyen Rimini og sør for Cesenatico ligger Gatteo Mare - en badeby med fargesprakende og betjente lidoer langs den barnevennlige sandstranden. Byen har blomstret opp rundt vårt behov for å sole oss om sommeren, og tilbyr deg alt du kan ønske deg i løpet av en herlig badeferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Noe å finne på for alle og enhver

Byen er rik på liv og underholdning for store og små, for aktive og late. I tillegg rommer Gatteo Mare en del arkitektonisk historie, kultur, butikker og spisesteder. Og da den ligger ved elva Rubicones utmunning i Emilia-Romagna, er det kort avstand til flere store kulturbyer innover i landet, og nærområdet frister med mange gode sykkelstier i naturrike rammer.

Unn deg et markedsbesøk

I Gatteo er det markedsdag hver torsdag mellom kl. 07-13 der du kan få kjøpt dagligvarer, tekstiler m.m. Det samme markedet flytter til Gatteo Mare hver mandag i samme tidsrom. I tillegg til dagligvarene finner du et bredt utvalg av kjøkkenredskaper og diverse nips av forskjellig kvalitet og opprinnelse. Byen har også et kveldsmarked hver tirsdag og fredag fra mai til september mellom kl.17:30 - 00:00, der du kan få kjøpt klær og accessories.

Les mer om Gatteo Mare

Sjul teksten
 
 
search map