Forlì, Emilia-Romagna Forli Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Forli Flyplass - offisielt Aeroporto di Forli (flyplasskode FRL) - ligger i regionen Emilia-Romagna i Nord-Italia, der den til tross for sin beskjedne størrelse spiller en viktig rolle for mange feriereisende. Flyplassen har nemlig en god beliggenhet i forhold til mange av regionens mest interessante byer som for eksempel hovedstaden Bologna, Parma og Rimini.

2. oktober 2016 - Vi holder for tiden på å oppdatere alle sidene våre med informasjon om flyplasser, og derfor gjør vi oppmerksomme på at det kan mangle diverse informasjon i teksten nedenfor. 

Flyselskaper


Flyruter


Lokal transport

Flyplassen kalles lokalt Aeroporto di Forli - "Luigi Ridolfi", og ligger knappe 5 kilometer utenfor Forli sentrum. Det er bussforbindelser inn til byens stasjon, og du finner taxier utenfor ankomsthallen. I høysesongen er det ofte også bussforbindelser til regionens populære reisemål. 

Bilutleie

Vil du komme deg raskt og lett videre til feriehuset ditt i Emilia-Romagna er leiebil ofte å foretrekke. Da slipper du å bekymre deg for offentlig transport, og du har friheten til å følge plutselige innskytelser på veien. Du finner atskillige utleieselskaper på Forli Flyplass. Spesielt i høysesongen er det en god idé å bestille leiebilen din hjemmefra, så er du sikker på at du får best mulig pris og en bil som passer til dine behov. 

>> Skal du leie bil på Forli Flyplass kan du lese mer her

Fasiliteter på flyplassen

I forhold til størrelsen sin har Forli Flyplass et fint, lite utvalg av butikker og spisesteder. Du finner også minibanker og informasjonsskranker i terminalen. 

Avreiser og ankomster

Adresse

Aeroporto di Forli 
Via Seganti 103 
47100 Forli, Emilia-Romagna 
Italia

Flyplasskode FRL 

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på dens offisielle hjemmeside her


Se flyplassens beliggenhet på kartet

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
search map