Agriturismo i Forlì i Emilia-Romagna

Borgo Condé - Wine Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I sammenligning med Toscana er Emilia Romagna ikke veldig godt kjent vinregionen i det norske markedet. På tross av det fremstilles fremragende vine og naturen er minst like vakker som i den noe mer berømte naboregionen.

En drøm gikk i oppfyllelse

I vinmarkene rundt byen Predappio, som i århundrer har vært kjent som et tilfluktssted for druen Sangiovese, ligger en veldig spesiell liten "landsby" som heter Borgo Condé. Rundt årtusenskiftet fikk den lidenskapelige vinkjenner Francesco Condello idéen om å omdanne en gammel landsby til et kombinert hotell, restaurant og vingård med fokus på lokale tradisjoner og produkter, og en må si at det har lykkes over all forventning. I dag produserer de 110 hektar vinmarker ca. 350.000 flasker vin i året, for det meste av Sangiovese, som har svært spesielle gode forhold i dette området på grunn av klima og geologi. I tillegg til vinproduksjon var landsbyens ulike bygninger som er omgjort til hotell med 38 rom og suiter, 3 restauranter, et spa og velvære. Borgo Condé Wine Resort som åpnet i 2014 består av selve "landsbyen" samt 3 villaer som ligger spredt rundt vingårdene og som huser en del av feriestedets rom og suiter. Det er stort fokus på miljøet, og Borgo Condé har mottatt flere priser i denne forbindelse. På grunn av beliggenheten midt i det kuperte terrenget, er det viktig å være lett på foten, hvis du velger å holde ferien din i Borgo Condé.

Les mer om Borgo Condé - Wine Resort

Det er gode utfluktsmuligheter

Hvis du er "lei" av å vandre rundt i vinmarkene, eller ligge ved bassenget (innendørs og utendørs), er det mange severdigheter i næromårdet. Blant annet kan vi nevne tre golfbaner og byene Bologna, San Marino, Ravenna og Rimini ved sjøen. Hvis du elsker hester er ridning også et alternativ, deretter kan du selvfølgelig besøke vinkjellere og smake på de fantastiske viner, hvis ikke de er i ferd med vinhøsting.

Spis godt og velg mellom hele 3 restauranter

Som nevnt, er alle tre restauranter på Borgo Condé Wine Resort, menykort er preget av lokale spesialiteter som naturligvis akkompagneres av stedets viner. Ikke alle restauranter er åpne hele året, så mange mennesker bor der ikke i området. Borgo Condé er et populært sted å arrangere private fester som for eksempel de storslåtte italienske bryllup, så med litt flaks kan du oppleve hvordan italienerne feirer.

Velg mellom rom og suiter

Det er 38 rom og suiter i ulike kategorier på Borgo Condé Wine Resort. En del ligger i de ulike bygningene i selve "landsbyen", mens andre er plassert i de tre villaene på vingårdene. Alle er innredet i klassisk stil og naturens egne farger. Noen ligger i første etasje, mens andre er på bakkenivå, enkelte har en liten balkong eller uteplass. Størrelse og innredning variere mye, selv innenfor hver kategori, men alle rom har i utgangspunktet klimaanlegg, satellitt-TV, wi-fi, minibar, safe, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om leilighetene på Borgo Condé - Wine Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map