Hotell i Ferrara

Hotel Orologio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ferrara er en av Italias hemmelige edelstener

Når du besøker Ferrara går det ikke mange sekunder før du hører vingenes historie rundt hjørnene. Midt i det historiske sentrum er det imponerende middelalderslottet Castello Estense, bygget av d'Este-familien, som hersket i byen fra 120-1598. Slottet er omgitt av en vollgrav, det er et spennende sted å besøke og samtidig er det ikke en uvesentlig grunn til at Ferrara ble med i UNESCOs verdensarvliste i 1995. Men byen har mye mer å tilby, blant andre katedralen som dateres tilbake til 1135, samt alle de små hyggelige gatene du kan oppdage.

En fantastisk by med mye å tilby

Noe av de mest praktiske ved Ferrara er at den ligger på jernbanelinjen mellom Bologna og Padova, så det tar ikke lang tid å kjøre med tog til noen av Italias store severdigheter, inkludert Venezia. Hvis du kommer med bil, er det også gode forbindelse, samt er det heller ikke vanskelig å parkere. Regionen Emilia-Romagna er også kjent for sin gode mat og Ferrara er ikke noe unntak. Siden det ikke er mange turister i byen er det vanligvis lokalbefolkningen som vanker på byens spisesteder, det bidrar vanligvis til kvalitet.

Les mer om Hotel Orologio

God beliggenhet nær sentrum

Hotel Orologio ligger mellom stasjonen og det historiske sentrum, det er knapt en kilometer til det gamle slottet, slik at du kan gå til de meste. Hotellet ligger i en av byens nyere nabolag og selve bygningen er ikke en av de mann blir forelsket i. Men har du først kommet til dørstokken vil du oppleve et vakkert klassisk hotell som tilbyr god service og komfort. Samtidig får du mye for pengene sammenlignet med de få hotellene i det historiske sentrum. Kommer du med bil kan du parkere rett utenfor døren. Hvis du vil oppleve byen og området på sykkel, har du muligheten til å bruke en av hotellets sykler, avhengig av tilgjengelighet.

Klassiske og komfortable rom

Hotellet har 46 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Innredningen er fin og klassisk, og selv om hotellet ligger i en moderne bygning, har alt blitt gjort for å skape en hyggelig atmosfære, som har vært en suksess. De fleste rommene har synlige takbjelker og innredningen er smakfull med dype farger. Alle rommene har aircondition/oppvarming, minibar, safe, wi-fi, satellitt-TV og bad med dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Orologio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map