Hotell i Ferrara

Albergo San Romano

 
Albergo San Romano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Albergo San Romano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ferrara her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gaten er stengt for gjennomkjørende trafikk, så selv om du bor få minutters gange fra domkirkeplassen er støyen heldigvis ganske begrenset.

Frokosten serveres i frokostsalen i andre etasje og består hovedsakelig av søtsaker som italienerene er så glade i, men det er også mulig å få brød med ost, skinke og lignende.

Les mer om Albergo San Romano

Det er ikke parkering ved hotellet, men du kan benytte den store parkeringsplassen på Piazzale Kennedy kun en kort spasert tur unna. Rett utenfor bymuren (et par minutters gange fra hotellet) er det også en mindre parkeringsplass (Piazza del Travaglio) der du kan lesse av bagasjen og stå i kortere perioder. På Piazza del Travaglio er det også mulig å leie sykler; et ypperlig transportmiddel i denne flate delen av Italia.

Rommene er nydelige og klassiske, og prisen matcher som sagt kvaliteten. Her kan du altså ikke forvente deg enorm luksus, men et stort og tradisjonelt byhotell med fasiliteter som aircondition og mulighet for internettilkobling på rommet (mot betaling av tillegg).

Rommene på Albergo San Romano

Sjul teksten
 
 
search map