Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Perlen mellom Padova og Bologna

Ferrara ligger i regionen Emilia-Romagna mellom Bologna og Padova. Fyrsteslekten d"Este regjerte i byen og området mellom fra 1200- til 1500-tallet, og skapte en by og et område i velstand, i full harmoni med natur, kunst og arkitektur. Delizie Estensi er et fantastisk eksempel på slottene og villaene som ble bygget for hoffet med mellomliggende hager. Selve byen er omgitt av en av de to best bevarte bymurene i Italia, som du kan spasere på.

I Ferrara finner du også verdens eldste osteria (lite spisested), som er å finne i Guinness Rekordbok. Et must er Strada dei vini e sapori (mat og vinrute), som bevitner at Emilia-Romagna er et flott gastronomisk sentrum.

Hvis du trenger litt avkobling, er det ca. 50 km til de brede sandstrendene i Comacchio. Hvis ikke det er nok, er Po Delta Park også i nærheten. Og nei, det er ikke en fornøyelsespark, men en av Europas største våtmarker og naturreservater, hvor du kan nyte naturen ved å leie kajakk eller kano.

Kart over Ferrara

Klikk på kartet for å få oversikt over byen og plasseringen av fritidsboliger og hoteller vi tilbyr her. Du vil også kunne se en liste over nærmeste flyplasser og attraksjoner.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Godt bevarte bymurer

I Ferrara kan du få sett mange vakre og godt bevarte bygninger fra både middelalderen og renessansen. Midt i byen kan du blant annet beundre den store borgen Castello Estense (oppkalt etter d"Este-familien), omgitt av vollgraver. Byens sentrum er også omkranset av vollgraver og bymurer (totalt 9 km.) som stammer helt tilbake fra middelalderen. Disse bymurene er noen av de best bevarte i hele Italia sammen med byen Lucca.

Les mer om Ferrara

Grønne oaser

Det er nok å finne på her i byen for de kulturinteresserte, med et hav av kirker, museer, betydningsfulle villaer og palasser. Stikk for eksempel innom Palazzo dei Diamanti, som har fått sitt navn fra de 8500 diamantformede marmosteinene som pryder fasaden. I dag finner du Ferraras kunstgalleri her i palasset. Ta en pause fra byens gater i en av de mange grønne oasene, eller unn deg noen herligheter i en av byens mange restauranter. Ferrara havnet faktisk på UNESCOs verdensarvliste i 1995 på grunn av dens skjønnhet, kulturelle betydning og hvor velbevart den er.

Skal du velge et feriehus eller hotell i Ferrara

Blant vårt utvalg på hundrevis av håndplukkede feriehus og hotell i Italia finner du et bredt utvalg av ferieleiligheter og hoteller i Ferrara. Enten du vil bo i en koselig Bed and Breakfast, et sjarmerende byhotell eller kanskje foretrekker du å leie en romslig ferieleilighet, tørr vi nesten love at du hos In-Italia Reiser kan finne overnatting i denne spennende byen som lever opp til dine ønsker.

Ved hjelp av hotellets søkemotor over, vil du raskt få oversikt over ledig innkvartering i og rundt byen innen ønsket periode. Hvis du trenger hjelp med å finne riktig feriehus eller spørsmål, vennligst kontakt oss via telefon, email eller chat.

Flyplasser og transport

Bologna flyplass ligger nærmest Ferrara hvis du vil fly til Italia på ferie. I reisesøkemotoren på siden finner du også de laveste prisene for flybilletter ved å sammenligne tilbud fra et stort utvalg av flyselskaper, inkludert lavprisflyselskaper som Ryanair, easyJet og Norwegian.

Sjul teksten
 
 
search map